Dolar 34,1881
%-0.1
Euro 37,5340
%0.16
Altın 2.890,560
%0.73
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bolu'da 3 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Bolu'da 3 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 3 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.    Kaçak sigara ve uyuşturucu sevkiyatında suç örgütleri...

  • Ege Postası
  • 13.05.2013 - 17:34
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 3 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

    Kaçak sigara ve uyuşturucu sevkiyatında suç örgütleri dikkat çekmemek için yolcu otobüslerine yöneldi. Son zamanlarda sık kullanılan bu yöntemle doğu illerinden temin edilen çok sayıda kaçak sigara batı illerine sevk ediliyor.

    Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kendilerine gelen ihbarı değerlendirdi. Doğu illerinden temin ettiği kaçak sigaraları batı illerine sevk ettiği belirlenen R.A.’nın bulunduğu otobüs Bolu’da oluşturulan kontrol noktasında durduruldu. Otobüste yapılan aramalarda halı süsü verilen düzeneklerde saklanmış 3 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.Gözaltına alınan R.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.