Dolar 34,2053
%-0.05
Euro 37,5566
%0.22
Altın 2.889,740
%0.7
Bist-100 9.011,00
%-1.33

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bor yolunda genişletilme çalışmaları yapılıyor

Bor yolunda genişletilme çalışmaları yapılıyor

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ilgili firmanın Bor yolu genişletme çalışmalarına başladığını söyledi. Uygulanacak proje ile Niğde-Bor Karayolunun 3 şerit gidiş, 3 şerit geliş olarak trafiğe hizmet vereceğini vurgulayan Başkan...

  • Ege Postası
  • 27.06.2013 - 15:57
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ilgili firmanın Bor yolu genişletme çalışmalarına başladığını söyledi. Uygulanacak proje ile Niğde-Bor Karayolunun 3 şerit gidiş, 3 şerit geliş olarak trafiğe hizmet vereceğini vurgulayan Başkan Akdoğan, çalışmaların Niğde’ye hayırlı olmasını diledi.

    Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “Bu yolun yapımına emeği geçen başta ilimin saygıdeğer Milletvekilleri Alparslan Kavaklıoğlu Bey’e ve Ömer Selvi Bey’e Ulaştırma Bakanımıza talimatlarıyla yolumuzun yapımı için start verdiklerinden dolayı teşekkür ediyorum.Niğde hizmete aç olan bir şehirdi, hizmete doyurmak için gece gündüz çalışıyoruz. Ama seçimlerden öncede söylediğim gibi her zaman iyinin daha iyisi var. İhtiyaçlarımız bitmeyecek, istek ve arzularımız bitmeyecek. Hevesimiz ve arzularımız katlanarak büyüyecek. Bu çalışmaların tüm kardeşlerimize, hemşerilerimize hayırlı olmasını dilerken burada çalışacak işçi kardeşlerimize de Cenab-ı Hak’tan kazasız belasız çalışmalar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.