Dolar 34,0607
%-0.07
Euro 37,9236
%0.06
Altın 2.818,380
%0.08
Bist-100 9.758,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Borcu için kapkaç yaptı, güvenlik kamerasına yakalandı

Borcu için kapkaç yaptı, güvenlik kamerasına yakalandı

Adana'da 7 dakikada iki kadının boynundan altın zincirleri alıp kaçtığı ileri sürülen Ferhat Ç. (19) yakalandı. Güvenlik kamerasına yakalanan kapkaççı, borcu olduğu için yaptığını söyledi.İlk olay, merkez Seyhan ilçesi Kocavezir...

  • Ege Postası
  • 29.08.2013 - 10:20
Adana'da 7 dakikada iki kadının boynundan altın zincirleri alıp kaçtığı ileri sürülen Ferhat Ç. (19) yakalandı. Güvenlik kamerasına yakalanan kapkaççı, borcu olduğu için yaptığını söyledi.

İlk olay, merkez Seyhan ilçesi Kocavezir Mahallesi'ndeki Güney Kuşak Bulvarı üzerinde yaşandı. Kapkaç şüphelisi Ferhat Ç., yanına yaklaştığı Nazlı G.'nin boynundaki kolyeyi koparıp kaçtı. Genç kadın, çevredekilerden yardım istedi. Olaydan 7 dakika sonra ise Ferhat Ç. bu kez aynı yerin yakınlarındaki boş bir sokakta yürüyen Burçin Ü.'ye kapkaç yaptı. Kapkaççı, boynundaki kolyeyi almak için genç kadını itip düşürdü.

Her iki olayla ilgili güvenlik kameralarının görüntüsünü inceleyen polis, olaydan 3 saat sonra şüpheliyi aynı elbiselerle dolaştığı ve olayı gerçekleştirdiği Kocaveri Mahallesi yakınlarında gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan şüpheli, adli mercilere sevk edildi. Borcu olduğu için kapkaç yaptığını söyleyen Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.