Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyesi çocuklara uygulamalı bilim eğitimi veriyor

Bornova Belediyesi çocuklara uygulamalı bilim eğitimi veriyor

Bornova Belediyesi Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi, 2014 yılı Popüler Bilim Kulübü etkinlikleri kapsamında eğitim gören çocuklar sertifika heyecanı yaşadı. Öğrencilerin gördüğü konuları deneylerle sunduğu törende renkli görüntüler ortaya çıktı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Her alanda onların destekçisi oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz” dedi

  • Ege Postası
  • 08.07.2014 - 09:53
IZMIR-Bornova Belediyesi Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi, 2014 yılı Popüler Bilim Kulübü etkinlikleri kapsamında astronomi, biyoloji, fizik, kimya, fosil bilim, yenilenebilir enerji ve matematik bilim kulüplerinde eğitim gören çocuklar sertifika heyecanı yaşadı.
 CHP İlçe Başkanı Fatma Doğru, belediye meclis üyeleri ve öğrencilerin ailelerinin katıldığı tören renkli görüntülere sahne oldu. Haftada iki gün olmak üzere 10 hafta boyunca aldıkları 20 saatlik eğitimlerde öğrendiklerini deneyler ve görsel sunumlarla ortaya koyan öğrenciler, Başkan Atila’ya kendilerinin yaptığı sabunlardan hediye etti.
 Güz ve bahar dönemi olmak üzere katıldıkları eğitimleri tamamlayan 382 öğrenci ile toplum gönüllüsü 54 üniversite öğrencisi katılım belgelerini Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın elinden aldı. Çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Atila, “En değerli varlığımız ve geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimlerine Bornova Belediyesi olarak sürekli destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Sertifika alan tüm çocuklarımızı kutluyor, emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.