Dolar 34,1744
%0.04
Euro 38,2436
%0.21
Altın 2.912,450
%-0.27
Bist-100 9.685,00
%-0.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyesi’nden öğrencilere İngilizce desteği

Bornova Belediyesi’nden öğrencilere İngilizce desteği

Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM) İngilizce Destek Kursu'nu tamamlayan 960 öğrenci sertifikalarını Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'ın elinden aldı. Bornovalı tüm yurttaşları belediyenin açtığı ücretsiz kurslardan yararlanmaya çağıran Başkan Sındır, öğrencileri kırmayarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi

  • Ege Postası
  • 30.01.2013 - 10:49
İZMİR - Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM) İngilizce Kursu'nu tamamlayan 960 öğrenciye sertifikalarını Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır verdi. Çamdibi Kapalı Pazaryeri üstündeki düğün salonunda düzenlenen törende konuşan Başkan Sındır, heyecanını; ''Şu anda dünyanın en mutlu insanıyım. Çünkü geleceğimiz olan çocuklarımız belediyemizin kursunu başarıyla tamamlamış ve ben onlarla birlikteyim. Hepinizi çok seviyorum'' sözleriyle dile getirdi.

''Ücretsiz kurslarımızdan herkes yararlansın''
Öğrenme eyleminin hayat boyu devam ettiğine dikkat çeken Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Bornovalı tüm yurttaşlardan belediyelerinin kurslarından yararlanmalarını istedi. Belediye kurslarının tamamının ücretsiz olduğunu hatırlatan Sındır, öğrencilere şöyle seslendi; ''İyi ve topluma yararlı bir insan olmak ve aynı zamanda hayattan zevk almak istiyorsanız derslerinizin yanı sıra sosyal, kültürel ve spor etkinlikleri ile de ilgilenin. Belediyemiz müzik, resim, tiyatro ve her türlü spor dalı ile ilgili kurs açıyor. Bunlardan mutlaka yararlanın'' Çocukların, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu ifade eden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, anne ve babalardan çocuklarını bu tür kurslara katılmaya teşvik etmelerini istedi.
Konuşmaların ardından Güz Dönemi İngilizce Kursu'nu tamamlayan 960 öğrenci sertifikalarını Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'ın elinden aldı. Mutlu günlerinde onları bırakmayan Başkan Sındır, 960 öğrenci ile tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. Keman çalmayı Bornova Belediyesi'nin açtığı müzik kurslarında öğrenen 10 yaşındaki İlayda Akçay ise Başkan Sındır'a mini bir dinleti sundu.

2 yılda 2500 öğrenci
Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM)'in 2 yıldır devan eden İngilizce kursları bahar, güz ve kış olmak üzere üç dönem olarak düzenleniyor. 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine destek çerçevesinde gerçekleştirilen eğitimlerden yılda ortalama 2500 öğrenci yararlanıyor. Kurslar Çamdibi BELGEM, Bornova Merkez BELGEM, Naldöken Kültür Merkezi, Mevlana Bilim ve Toplum Merkezi ve Altındağ Toplum Merkezi olmak üzere 5 merkezde veriliyor. Haftada bir gün ve 2 saat olmak üzere gerçekleştirilecek Kış dönemi İngilizce Destek kursları için kayıtlar 1 Şubat'ta başlayacak. 2.5 ay sürecek eğitim 18 Şubat'ta başlayacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.