Dolar 34,2710
%0.09
Euro 37,6360
%0.01
Altın 2.915,670
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da afetzedelere yardım eli

Bornova'da afetzedelere yardım eli

Bornova Belediyesi, yıl boyunca gerçekleştirdiği çeşitli sosyal yardımların yanısıra doğal afetlerde ve yangınlarda evleri zarar gören ve maddi durumu iyi olamayan vatandaşlara eşya yardımı yapıyor. Yangın ve sel baskını gibi olaylara maruz kalan vatandaşların ihtiyaçlarını tespit eden Bornova Belediyesi, son olarak 12 aileye eşya yardımında bulundu. Bornova Belediyesi vatandaşın yanında

  • Ege Postası
  • 09.08.2015 - 11:39
Bornova Belediyesi,  yaşanılan afetler sonrası eşyaları kullanılamaz hale gelen vatandaşlara destek oluyor.Bornova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, çeşitli afetlere maruz kalıp evleri zarar gören vatandaşların evlerinin her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor.
 
Görevli ekiplerin tespitlerinden  ve vatandaşların aldıkları resmi raporlarla yaptıkları başvurular değerlendiriliyor. Belediye ekipleri, afetzedelerin ihtiyaçlarını tespit ederek eksiklerini tamamlıyor. Vatandaşlara askeri ücretin 3 katına kadar eşya yardımı yapılabiliyor. Son olarak, yangın ve sel gibi afetlere maruz kalan 12 aile, Bornova Belediyesi’nin desteğiyle yepyeni eşyalarına kavuştu.
 
Dost Market aracılı ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Bornova Belediyesi,  doğal afetlerde de kayıplar yaşayan vatandaşlara destek olmak amacıyla  zarar gören ev eşyalarını yeniliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.