Dolar 34,2620
%0.06
Euro 37,6450
%0.12
Altın 2.912,590
%0.1
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da personele bir yıl içinde 6 bin 602 saat eğitim!

Bornova'da personele bir yıl içinde 6 bin 602 saat eğitim!

Bornova Belediyesi gerçekleştirdiği hizmet içi eğitimlerle çalışanlarının iş hayatındaki başarıları ve motivasyonlarını yükselterek, daha kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor. Bu kapsamda kamu çalışmalarından, kooperatifçiliğe, kültürel aktivite ve gelişmelerden, girişimcilik ve planlamacılığa kadar birçok konuda eğitimler düzenleyen Bornova Belediyesi bir yıl içinde 2 bin 523 personeline 6 bin 602 saat eğitim desteği sağladı.

  • Ege Postası
  • 26.12.2015 - 10:47
İlçede yaşayan vatandaşlarına kadın sağlığı ve çocuk haklarından sinemaya kadar çeşitli konularda düzenlediği eğitim seminerleri ile de hizmet veren Bornova Belediyesi, daha kaliteli hizmet için çalışanlarına da hizmet içi eğitim desteği sağlıyor. Bornova Belediyesi personel arasında yaptığı anketlerde en çok talebin eğitim konusunda gelmesi üzerine bu konuda özel bir çalışma başlattı.
 
22 değişik konuda eğitim
 
Bornova Belediyesi’nde; personelin motivasyonunu yükseltmek, görev ve sorumlulukları konusunda daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla bir yıl içinde 2 bin 523 personele 6 bin 602 saat eğitim desteği verildi. Çalışanlar; iletişimde etkili beden dili kullanımı, etik bir yaşam, stratejik planlama, bütçeleme, performans, çevre dostu kentler ve sürdürülebilir kent yönetimi,  değerlendirme gibi 22 değişik konuda eğitim aldı.
 
Personel istedi
 
Stratejik planlama hazırlıklarında yapılan ankette personelin öncelikli taleplerinin başında eğitimin geldiğini belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Amacımız, ilçemize ve vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmeti verebilmek. Biz Bornova’yı ‘ortak akılla’ yönetmek istiyoruz. Kentimizi bir adım daha ileriye götürmek hepimiz için çok önemli. Herkesin fikirlerine açığız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.