Dolar 34,1788
%0.05
Euro 38,2862
%0.32
Altın 2.898,930
%-0.73
Bist-100 9.679,00
%-1.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da Master Futbol heyecanı dördüncü kez başladı

Bornova’da Master Futbol heyecanı dördüncü kez başladı

Bornova Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Ege Masterler Turnuvası'nda heyecan başladı. Geleneksel hale gelen Turnuva’ya İzmir’den 19, Manisa’dan 3 takım katılıyor. Maçlar çift devreli lig usulüne göre oynanıyor

  • Ege Postası
  • 01.12.2013 - 11:02

İZMİR - Spor alanındaki yatırımlarıyla ilçede 7’den 70’e herkesin spor yapmasına katkıda bulunan Bornova Belediyesi’nin Türkiye Futbol Federasyonu işbirliğiyle yaptığı 4. 'Ege Masterler Turnuvası, Altınırmak Masterler ile Baro 1993 Masterler takımları arasında oynanan maçla başladı. Açılış maçını 3-1’lik skorla Altınırmak kazandı.

Turnuva’da 19’u İzmir, 3’ü Manisa’dan olmak üzere 22 takım, 3 grupta mücadele ediyor. Lig usulü maçlar sonucunda grubunda ilk iki sırayı alacak takımlar ile en iyi iki üçüncü çeyrek finale yükselecek. Turnuva, grup maçlarından sonra eleme usulüne göre devam edecek. Çeyrek final ve yarı final maçlarının ardından şampiyonun belirleneceği final karşılaşması oynanacak. Bornova Belediyesi’ne ait sahalarda oynanan maçlarda yine Bornova Belediyesi’nde görevli sağlık personeli de hazır bulunuyor.

Kazanan dostluk olsun

Dördüncüsünü gerçekleştirdikleri turnuva ile dostlukları da pekiştirdiklerini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ‘‘Turnuva sonunda kazanan yine dostluk olmalı. Her yıl olduğu gibi bu yıl ki maçların da centilmence geçeceğine inanıyorum. Tüm sporculara ve takımlara başarılar diliyorum’’ diye konuştu. Bornova’nın İzmir’de en fazla amatör kulübe sahip ilçe olduğuna dikkat çeken Başkan Sındır, Bornova Belediyesi olarak kendilerine altı saha başta olmak üzere tüm imkanlarını sporun gelişmesi için seferber ettiklerini söyledi.

Gelenekselleşen turnuvada geçen senenin şampiyonu İzmirspor olmuştu. İzmirspor oyuncuların kupasını Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ın elinden almıştı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.