Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da her yer kırmızı-beyaz

Bornova’da her yer kırmızı-beyaz

Cumhuriyetin 92’inci kuruluş yıldönümü Bornova’da coşku, birlik ve beraberlik içinde kutlanacak. Bu amaçla Bornova Belediyesi bayrak asma kampanyası başlattı. Bu kapsamda 2 bin adet de Türk bayrağı dağıtıldı. Bornova’da 28 Ekim saat 19.30’da fener alayı düzenlenecek. İş Bankası Viyadük altından başlayacak yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Cumhuriyet’in coşkusunu hep birlikte yaşamak için herkese bayrak asma ve fener alayı yürüyüşüne katılarak birlik ve beraberliğimizi gösterme çağrısı yaptı

  • Ege Postası
  • 26.10.2015 - 13:33
Bornova Belediyesi Cumhuriyet’in 92. yılı kutlamaları kapsamında Bornova’nın dört bir yanına bayrak dağıtımı yaptı. 29 Ekim günü tüm Bornova’nın kırmızı beyaz olarak birlik içinde Cumhuriyet ruhunu yaşaması amacıyla yapılan dağıtımlar vatandaşların da beğenisini kazandı. Ev ve iş yerlerine bayrak asmaktan gurur duyacaklarını söyleyen vatandaşlar Bornova Belediyesi’nin bayrak asma konusundaki öncülüğüne teşekkür etti.
 


29 Ekim Kutlamaları
Cumhuriyet’in ilanının 92’inci yıldönümünde Bornova’da bayram coşkusu dopdolu yaşanacak. 28 Ekim saat 19:30’da İş Bankası’nın yanındaki viyadüklerin altından başlayacak fener alayı yürüyüşü, Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak.
 


Birlik beraberlik vurgusu
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Ülke olarak çok zor günler geçiriyoruz. Birlik ve beraberlik duyguları içinde olmamız gereken bir zamandayız. Cumhuriyetimizin 92’inci yılında Bornova’da her yerin birliğimizin simgesi al bayrağımızla donanmasını istiyoruz. Bu konuda öncülük yapıyoruz. Tüm yurttaşlarımızdan ev ve işyerlerine mutlaka bayrağımızı asmalarını istiyorum. Ayrıca herkesi, coşkulu bir fener alayı yürüyüşüne de katılmaya davet ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.