Dolar 34,2721
%0.08
Euro 37,6037
%-0.09
Altın 2.883,610
%-0.11
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da kadın farkındalığı

Bornova’da kadın farkındalığı

Kadın Dostu Bornova Belediyesi, Birleşmiş Milletler tarafından kadınlara ve kız çocuklarına yönelik şiddete karşı gerçekleştirilen aktivizm kampanyasına katıldı. Turuncu etkinlikler kapsamında, soğuk kış günleri için yaptırılan Mutlu Kuş Evleri turuncuya boyandı. Başkan Olgun Atila da etkinliğe katılarak kadınlar ve çocuklarla birlikte boyama yaptı.

  • Ege Postası
  • 15.12.2015 - 11:17
Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği tarafından kadınlara ve kız çocuklarına yönelik şiddetle mücadele amacıyla gerçekleştirelen Aktivizm Kampanyası’nın (UNITE to End Violence against Women Campaign) Bornova ayağı renkli görüntülere sahne oldu. Dünya çapındaki farkındalık kampanyasına Bornova Belediyesi’nin organizasyonu ile dahil olan Bornovalı kadınlar soğuk kış günleri için Bornova Belediyesi tarafından yaptırılan Mutlu Kuş Evleri’ni çocuklarıyla birlikte turuncuya boyadı.
 
Kadınlara yönelik projeler ön planda
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, etkinliğe eşi Hikmet Atila ile birlikte katıldı. Kadınlar ve çocuklarla birlikte boyama yapan Başkan Atila, “Kadın dostu bir kent olarak böylesi bir uluslararası kampanyaya destek vermek, burada kadınlarımız ve çocuklarımızla birlikte olmak büyük mutluluk. Biz kadınlara ve  çocuklara yönelik projelere her zaman öncelik veriyoruz” diye konuştu.
 
Türkiye Belediyeler Birliği tafafından yürütülen kampanya kapsamında Altındağ Atatürk Kültür Merkezi’nin bahçe duvarları da “Dünyayı turuncuya boyayalım: kadına ve kız çocuklarına yönelik şiddet son bulsun” sloganı ile yine turuncuya boyandı ve turuncu ledlerle aydınlatıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.