Dolar 34,2707
%0.08
Euro 37,6033
%-0.09
Altın 2.883,600
%-0.11
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Turizmcilerden Başkan Bakıcı’ya Pamucak teşekkürü

Turizmcilerden Başkan Bakıcı’ya Pamucak teşekkürü

Geçtiğimiz günlerde ışıl ışıl bir görünüme kavuşan Pamucak bölgesinin yaklaşık 25 yıl aradan sonra böyle bir hizmete kavuşması bölgedeki turizmcileri oldukça mutlu etti. Yapılan bu çalışmadan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden ve büyük girişimleri ile bu çalışmanın sonuçlanmasını sağlayan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya teşekkür ettiğini belirten Turizmci Mehmet Uçar; “Pamucak turistlerin ve Selçuklu vatandaşın rahat rahat gezebileceği elit bir yer olacak. Dutlu yola bir rakip gelecek diyebiliriz” dedi.

  • Ege Postası
  • 15.12.2015 - 10:55
Pamucak Oteller güzergahı sonuna kadar orta refüjde aydınlatma çalışması yapıldı. Selçuk Belediyesi, Karayolları 2. Bölge  Müdürlüğü ve GEDİZ Elektrik Dağıtım A.Ş. işbirliği ile yürütülen çalışma sonucu Pamucak bölgesi karanlıktan kurtuldu. Yaklaşık 25 yıl önce kurulan Turizm tesislerinin o günden bu yana Pamucak Bölgesinde aydınlatmanın olmadığına dikkat çeken Turizmci Mehmet Uçar, işletmeciler olarak yapılan bu çalışmadan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Akşam hiç kimse dışarı çıkamıyordu
Geçmiş dönemde turizmciye çok fazla destek olunmadığına dikkat çeken Uçar, “Yapılan bu ışıklandırma çalışması belediyenin turizme yüzünü döndüğünün göstergesidir. Belediye Başkanımız bizim taleplerimizi, isteklerimizi göz ardı etmedi ve hepsini ayrı ayrı değerlendirdi. İcraat olarak da bu ışıklandırma gerçekleşti. Biz bundan dolayı çok memnunuz. Çünkü otellerimizde tatil yapan misafirlerimiz bölgenin karanlık olması nedeniyle hiçbir yere çıkamıyorlardı. Dolayısıyla tehlikelerle doluydu. Çünkü bu bölgede çok miktarda domuz sürüsü yaşıyor. Bu yüzden biz dahil kimse dışarı çıkamıyorduk. Artık aydınlatmayla birlikte burası daha güvenli bir hal aldı. Umuyorum yakın zamanda yürüyüş ve bisiklet yolu da hayata geçecek” dedi.

Dutlu Yola rakip olacak
Yapılan bu çalışma ile birlikte Pamucak bölgesinde turistlerin ve Selçuklu vatandaşın rahat rahat gezebileceği elit bir yer olacağına dikkat çeken Turizmci Mehmet Uçar, “Bu çalışmayla ‘Dutlu yola’ bir rakip gelecek diyebiliriz. Biz bu gelişmeden dolayı çok mutluyuz. Tekrar başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki gelişmelerin daha hızlı olacağına inanıyoruz.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.