Dolar 34,2678
%0.07
Euro 37,6220
%-0.04
Altın 2.887,180
%0.01
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornovalı muhtarların günü

Bornovalı muhtarların günü

Bornovalı muhtarlar Bornova Belediyesi’nin Kuşadası’nda düzenlediği organizasyonda bir araya geldi. Başkan Olgun Atila ile başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin de katıldığı toplantılarda muhtarlar, Bornova Belediyesi’nin yaptığı çalışma ve hizmetler ile devam eden projeler hakkında bilgi alıp, öneri ve görüşlerini aktardı.

  • Ege Postası
  • 14.12.2015 - 12:30
İZMİR - Bornovalı muhtarlar Bornova Belediyesi’nin Kuşadası’nda düzenlediği organizasyonda bir araya geldi. İki gün boyunca düzenlenen toplantılarda, Bornova Belediyesi’nin yaptığı çalışma ve hizmetler ile devam eden projeler hakkında bilgi alan muhtarlar, Başkan Olgun Atila, başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleriyle birebir görüşme şansı buldu.



Eğitim de aldılar

Muhtarlar geniş katılımlı toplantıda Belediye hizmetleri ve mahalleleriyle ilgili öneri, görüş ve taleplerini de aktardı. Aktif Felsefe Grubu’nun muhtarlar ve eşlerine yönelik olarak verdiği eğitimler de dikkatle takip edildi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, iletişimin gerekliliğine dikkat çekerek; “Önemli olan birbirimizi anlayabilmek, empati kurabilmek. Bu birlikteliğimizin daim olmasını diliyorum. Bornovalılar her şeyin en güzeline layık. Onlara hizmet benim,  sizlerin, bürokrat arkadaşlarım ve meclis üyelerimiz için en büyük onur. Bizler ortak akılla hareket edip bütün gücümüzle çalışarak kentimizi daha iyi yerlere getireceğiz.” dedi. Muhtarlar da, Belediye ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduklarını ifade ederek Başkan Atila’ya teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.