Dolar 34,2086
%0.08
Euro 37,9166
%-0.47
Altın 2.926,960
%1.07
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’nın köylerine özel hizmet

Bornova’nın köylerine özel hizmet

İlçe merkezine verilen hizmetleri köylere de götürmek için göreve başladığından bu yana çalışma yürüten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, sık sık köylülerle biraraya geliyor. Bornova’nın 12 köyünü de sık sık ziyaret eden Başkan Sındır, Eğridere Köyü’nde de vatandaşlarla buluştu

  • Ege Postası
  • 24.11.2013 - 11:05

İZMİR - Bornova Belediyesi, 2014 yılından sonra ilçe belediyelerine bağlanacak köylere o tarihi beklemeden gerekli hizmetleri götürüyor. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, hizmetleri, köylülerle değerlendirerek geliştiriyor. Yasal olarak yerel seçimlerin ardından köylere hizmet verme sorumluluğunun başlayacak olmasına ramen, daha önce bu hizmeti verebilmek için belediye meclisinden karar çıkaran Bornova Belediyesi, köylünün sıkıntılarını çözmek için çalışıyor. Bornova Belediye Bayşkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da köylerdeki vatandaşların sıkıntılarını, taleplerini öğrenmek ve çözüm üretmek için sık sık ziyaretler düzenliyor.

 

Başkan Sındır, geçtiğimiz günlerde bu kapsamda Eğridere Köyü’nde vatandaşlarla kahvehanede biraraya geldi. Vatandaşların isteklerini tek tek not alan Başkan Sındır, verilen hizmetler hakkındaki düşüncelerini sorduğu köylülere, her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Köylüler de Bornova Belediyesi’nin hizmetleriyle her zaman yaşamlarını kolaylaştırdığını belirterek, tamamen Bornova Belediyesi’nin sorumluluk alanına girecek olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

 

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da bugüne kadar köylere yaptıkları katkılardan vatandaşların beğenmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, “Park ve çevre düzenlemesi gibi fiziki işlerin yanında sosyal yardım işlerinde de köylerimize destek verdik. Köylümüzün üretimini, kende kaynaklarıyla geçimini sağlaması için belediye olarak veribeleceğimiz bütün altyapı yatırımlarını ve hizmetlerimizi bundan sonra da sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.