Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Boynerlerin Foça keyfi

Boynerlerin Foça keyfi

İzmir'in turistik ilçesi Foça'ya gelen Türk iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri Cem Boyner ve eşi Ümit Boyner keyifli bir gün geçirdi. Kendilerini tanıyanların ricalarını kıramayan Boyner'ler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

  • Ege Postası
  • 21.06.2014 - 12:14
Boyner mağazalar zincirinin sahibi, bir dönem Türkiye siyasetinde yepyeni söylemlerle Yeni Demokrasi Hareketi'ni kuran ve Genel Başkanlığını üstlenen işadamı Cem Boyner ile eşi Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği eski Başkanı Ümit Nazlı Boyner gezmek amacıyla Foça'ya geldi. Çift restorasyonu son aşamaya gelen surlar ile bazı tarihi mekanları inceleyip sahil turu attı. 

Öğle yemeğinde ilçenin ünlü mekanlarından Sahil Balık Restoran'da balık yiyen Boyner çifti, bu sırada kendilerini tanıyanların ilgi odağı oldu. Değişik yaşlardan Foçalılarla kısa sürede samimi sohbetlere koyulan Cem ve Ümit Boyner ricaları kırmayıp hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Foça'da amaçladıkları gibi keyifli bir gün geçirdiklerini belirten çift, güncel konular hakkındaki soruları ise yanıtlamamayı tercih ederek ilçeden ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.