Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de üç turist kayboldu

İzmir'de üç turist kayboldu

İZMİR'in Konak İlçesi Alsancak Semtindeki limana demirleyen Costa Magica adlı kruvaziyer gemiden indikten sonra bir taksiye binip şehir turuna çıkan aynı aileden 3 turist bir daha dönmedi. Polis, taksi şoförünün ifadesine başvururken, kaybolan 3 turistin bulunması için çalışma başlattı.

  • Ege Postası
  • 20.06.2014 - 16:18
İZMİR - İzmir Alsancak Limanı'na dün saat 08.30 sıralarında demirleyen Costa Crociere adlı firmaya bağlı Costa Magica adlı kruvaziyer gemiden inen turistlerden bazıları pasaport işlemlerinin tamamlanmasının ardından kültür turlarına katıldı. Turistlerden, anne- baba ve çocuk, 35 T 6629 plakalı taksiyle şehir turu yapmak üzere limandan ayrıldı. Gemi limandan ayrılmadan önce yapılan sayımda 3 İngiliz turistin dönmediği belirlendi. Durum liman yetkilileriyle polise bildirildi. Gemi saat 14.30 sıralarında limandan ayrılırken, 3 kişilik aileyi taksisine alan şoföre ulaşan polis ifadesine başvurdu. 

OTOGARA GİDİP KENTTEN AYRILMIŞLAR
Turizm firması yetkililerinin de bilgisine başvuran polis, dün saat 09.30 sıralarında 35 T 6629 plakalı taksiye binen biri çocuk üç turistin izine ulaşmak için taksi şoförüyle konuştu. Şoförün, turistleri İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bıraktığını söylediği öğrenilirken, turistlerin, buradan bir yolcu otobüsüne binip kentten ayrıldıklarının belirlendiği bildirildi. Gemi yetkilileriyle görüşen polis, turistlerin yanlarına, ağırlık yapabilecek eşyaları almadıklarını, yalnızca giyisilerini ve paralarını alıp gemiden ayrıldıklarını tespit etti.
 
Bu arada, yolcu otobüsüyle nereye gittikleri henüz saptanamayan turistlerin, taksiye binmeden önceki görüntüleri ortaya çıktı. Sırt çantalarını da yanlarına alan üç turistin taksi şoförünün arkasında yürüdükleri görüldü. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.