Dolar 34,2261
%0.08
Euro 37,8918
%0.17
Altın 2.919,980
%-0.12
Bist-100 9.013,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu defa protokol ıslandı, öğrenciler yağmurdan korundu

Bu defa protokol ıslandı, öğrenciler yağmurdan korundu

Zonguldak'ta, 15–22 Nisan Turizm Haftası kapsamında valilik önünde bir tören düzenlendi. Yağış altında gerçekleştirilen çelenk koyma töreninde, öğrenciler valilik binasının altına alınarak yağmurdan korunurken, protokol üyeleri ıslandı....

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 16:55
Zonguldak'ta, 15–22 Nisan Turizm Haftası kapsamında valilik önünde bir tören düzenlendi. Yağış altında gerçekleştirilen çelenk koyma töreninde, öğrenciler valilik binasının altına alınarak yağmurdan korunurken, protokol üyeleri ıslandı.

        İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekai Kasap ve beraberindeki protokol üyeleri, ilk olarak Vali Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti. Daha sonra Atatürk Anıtı önündeki tören alanına geçildi. Yağışın etkisini artırması üzerine törene katılacak öğrenciler, valilik binasının altındaki bekleme yerine alındı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekai Kasap ve diğer dair müdürlerinden oluşan protokol üyeleri ise yağmur altında törene devam etti.

        Törende konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekai Kasap, turizmin ekonomik boyutlarıyla olduğu gibi sosyal-kültürel nitelikleriyle de insanlar ve ülkeler arası dostluk ve kardeşlik bağının pekişmesine vesile olduğunu kaydetti.

        Tören, Anadolu Folklor Derneği ekibinin halk oyunları gösterisiyle sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.