Dolar 34,2165
%0.05
Euro 37,8174
%-0.03
Altın 2.922,350
%-0.04
Bist-100 9.013,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şahintepe'de tapu sevinci

Şahintepe'de tapu sevinci

Başakşehir Şahintepe bölgesinde bulunan ve yıllardır tapu sorunu yaşayan ailelerin problemi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın da katıldığı törenle çözüldü. 7 bin 936 evin sahiplerine tapuları teslim edildi. Bakan Bayraktar,...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 16:05
Başakşehir Şahintepe bölgesinde bulunan ve yıllardır tapu sorunu yaşayan ailelerin problemi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın da katıldığı törenle çözüldü. 7 bin 936 evin sahiplerine tapuları teslim edildi. Bakan Bayraktar, iktidarda bulundukları süre içinde vatandaştan aldıkları desteğin artarak devam ettiğini ancak birilerinin yapılan hizmetleri karalamaya çalıştığını ifade etti.

Bakan Bayraktar, Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen tapu dağıtım törenine katıldı. Bayraktar ile birlikte törene Ak Partili milletvekilleri ile Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve vatandaşlar katıldı.
Törene konu olan tapuların dağıtımı ile yaklaşık 30 bin kişinin evleri ile ilgili yasal sorunları çözülmüş oldu. Şahintepe bölgesinde yapılan uygulama kapsamında 8 bin hissedar bulunuyordu.

Törene katılarak vatandaşlara hitap eden Bayraktar, iktidarda oldukları süre içinde vatandaşlara hizmet etmek için çalıştıklarını belirterek, ancak bazı kesimlerin ısrarla milleti anlamadıklarını ve bunun karşılığında da hizmetleri provoke etmeye çalıştıklarını savundu. "Anlamıyorlar ve onun için provoke etmeye çalışıyorlar. Onun için bunlar yapılan işleri engellemeye çalışıyorlar" diyen Bayraktar, vatandaşların bunlara itibar etmemesini istedi.

Hükümet olarak göreve başladıkları zamanda Türkiye'nin içinde bulunduğu dönemi değerlendiren Bayraktar, hükümet olarak attıkları adımları anlattı.

Tapuları teslim alan vatandaşlara tavsiyelerde bulunan Bayraktar, tapuların yatırım amaçlı kullanılabileceğini ve çocuklara miras bırakılabileceğini ifade etti. Yeni yapılacak alanların okuluyla, spor alanlarıyla emsal projelerle aynı ayarda olmasını amaçladıklarını belirterek, "Bizim esas gayemiz halkımızın mutluluğunu refahını artırmaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da törene katılan vatandaşlara hitap etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.