Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu durumun tek sorumlusu İmam Altınbaş'dır

Bu durumun tek sorumlusu İmam Altınbaş'dır

Göztepe Yalı Derneği Başkanı Behçet Şenözhür, sessizliğini bozdu. Göztepe'nin bu durumda olmasının faturasını Başkan İmam Altınbaş'a kesti

  • Ege Postası
  • 11.02.2013 - 18:02
YİĞİT
 İMİRDOĞAN/HABER SERVİSİ
- 
PTT 1. Lig'de son haftalarda kötü sonuçlar alarak ligin tabanına demir atan Göztepe'de, Yalı Derneği Başkanı Behçet Şenözhür internette yaptığı açıklamada alev püskürdü. Şenözhür verilen sözlerin tutulmadığından yakındı. Başarısızlığın faturasını Altınbaş'a kesti. Yönetimden bir açıklama beklediklerini ve bu açıklamanın yüz yüze olması gerektiğini vurguladı. İşte Behçet Şenözhür'ün yazdığı o metin...

''Bu durumlarda olmamızın sebebi ne maçı yöneten hakem,ne futbolcular ne de bir başkası,bu halde olmamızın tek bir sorumlusu var o da İmam Altınbaş ! 
Yıllardan beri yaptığı yok Real Madrid,yok Göztepe Üniversitesi,yok süper lig şampiyonluğu gibi yalan açıklamalarla taraftarın ağzına bal çalmaya çalıştı,ama hiç bir şey yapılamadı,hep durduk zarar vermemek adına sustuk ama biz bu filmi yıllar önce izledik bir daha tekrar o durumlara kimse bizi DÜŞÜREMEZ ! 
Hepiniz ayağınızı denk alın biz şanlı GÖZTEPE taraftarları ligin,şampiyonluğun,paranın hiç bir zaman peşinde olmadık hiç bir zaman da OLMAYACAĞIZ ! 
Satın aldığını zannettiğin bu kulübün başına geldiğinden beri neler yaptın neler yapamadın ' Bu kulübün kasasına ne kadar girdi senin cebinden ne kadar çıktı kulüp ne kadar kar etti ' Bu kulübe neler kazandırdın ' 
Şimdi bazı arkadaşlarımız da diyordur adam ne yapsın kulübü ne hallerde aldı şu kadar para harcadı 1.lige kadar taşıdı biraz daha zaman verelim.Arkadaşlar bırakın bu işleri biz 3. ligde iken,transfer yapamıyorken ve amatördeyken de cefa çekiyorduk ama mutluyduk sahada savaşan futbolcularımız vardı bu gün gelinen nokta da ise milyon dolarlar harcanıyor her sene 30 ile 40 futbolcu geliyor yanlış adamlara yanlış yöneticilere çuvalla paralar ödeniyor sonuç yine hüsran demek ki 6 sene öncesinden pek bi şey değişmemiş ! 
Bu kadar önemli ve büyük bir iş adamının 6 yıldır aynı hataları yapması saflığından yada kafası çalışmamasından olamaz heralde illaki durun bakalım deyip adamlarına yol verirdi.Ama o adamlar hala işlerinin başında ! 
Biraz yürekliysen,biraz cesaretliysen,azıcıkta olsa bizim yaşadığımız acıyı içinde hissedebiliyorsan,birazcık GÖZTEPE'lilik olgunu taşıyorsan televizyonlara gazetelere değil bizlerin taraftarın karşısına çıkarak açıklama yaparsın !HODRİ MEYDAN İMAM ALTINBAŞ !
Burada açıklama yaptığım için dışarıda sessiz kalacağız anlamına gelmez tesis ve stad yapılana kadar tepkilerimiz ve eylemlerimiz artarak büyüyecektir...''

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.