Dolar 34,2557
%0.05
Euro 37,6515
%0.05
Altın 2.912,740
%-0.3
Bist-100 9.066,00
%-0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu ziyaret Başbakan Erdoğan'a bir cevaptı

Bu ziyaret Başbakan Erdoğan'a bir cevaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bayramı baba ocağı Tunceli'de karşıladı. Ona bu ziyartinde eşlik eden İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, Tunceli ziyaretinin şifrelerini egepostası'na anlattı

  • Ege Postası
  • 13.08.2013 - 13:40
EGE POSTASI- Ramazan bayramını memleketi Tunceli'de geçiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu halktan yoğun ilgi gördü. 'Neden Tunceli' sorusuna açıklık getiren isimse İzmir Milletvekili Erdal Aksünger oldu. 

DERSİMLİ'SİN, KÜRT'SÜN'E BİR CEVAPTI BU ZİYARET

Aksünger 'Kılıçdaroğlu’nun kendi memleketini ziyaret etme isteğiydi.Başbakan’ın özellikle devamlı olarak 'Dersimli'sin Kürt'sün' gibi açıklamalarına karşılık burada olmaktan gurur duyuyorum gibi bir cevaptı. Halkla beraber geçirilen siyasetten uzak bayram ziyaretiydi. Siyasetle ilgisi yoktu.O topluma moral vermek açısından sıkıntı yaşayan insanların yanında bayramda olmak önemliydi.Kritik bölgelere gidilmesi yerel seçimde her tarafta olması hiç almadığı yerlerde bile alma ihtimalini gösteriyor.CHP olarak tüm vekillerle her yerdeyiz.Oradaki insanlar da artık bıkmışlar.Yöreye dair konuştuk.Özellikle siyaset yapmak istemedik çünkü kendi memleketine saf duygularla gitmek isteyen bi insanın o duygularını bozmak istemedik' dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.