Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucalı annelerin artık bir ‘Kulübü’ var

Bucalı annelerin artık bir ‘Kulübü’ var

Buca Belediyesi’nin annelere Anneler Günü hediyesi keyifli bir mekan oldu. Bucalı annelerin haftada üç gün ücretsiz yararlanacağı ve keyifli vakit geçirebilecekleri aktivitelerin yer aldığı Anneler Kulübü, düzenlenen törenle açıldı. Buca’da yılın annesi seçilen Nihal Yastık’a ödülünü veren Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, fön makinasını alıp, Nihal annenin saç bakımını da kendisi yaptı. Başkan Piriştina, Anneler Kulübü ile anneleri 365 gün şımartmayı amaçladıklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 11.05.2015 - 09:27
İZMİR - Şirinyer’de Buca Belediyesi Kadın Aktivite Merkezi’nin 2. katında hizmet verecek olan Anneler Kulübü’nün açılışına Başkan Levent Piriştina’nın yanı sıra CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, Türk Anneler Derneği Buca Şubesi Başkanı Gülşen Örenel, Dokuz Eylül Üniversitesi Aile Araştırma ve Uygulama Merkezi (ALAUM) Müdürü Prof. Dr. Asuman Altay ve çok sayıda Bucalı anne katıldı.



‘Annelerimizi Şımartıyoruz’ sloganıyla hayata geçirilen projede, annelere günlük saç bakımı, makyaj, dinlenip günün stresini canlı keman müziği eşliğinde atacakları kahve köşesi, “Dilek Ağacı”na belediyeden beklentilerini, “Dertli Ağaca” ise kişisel sıkıntılarını anlatarak, sosyolog desteği alacakları hizmetler yer alıyor.
Bucalı anneler ile birlikte açılış kurdelesini kesen Piriştina, Anneler Kulübü’nü gezip, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.