Dolar 34,2710
%0.09
Euro 37,6360
%0.01
Altın 2.915,670
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucalı çocuklar İngilizce öğreniyor

Bucalı çocuklar İngilizce öğreniyor

Buca Belediyesi, açtığı farklı kurslarla çocukların kişisel gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. İlçede yaşayan çocukların yabancı dillerini ilerletmesi amacıyla açılan ücretsiz İngilizce kursları, yaz döneminde öğrencilerin vazgeçilmez adresi oldu.

  • Ege Postası
  • 09.08.2015 - 13:17
Buca Belediyesi’nin, ilçede yaşayan çocukların yabancı dillerini geliştirmesi için Çamlıkule Kültür Spor ve Sanat Merkezi’nde düzenlediği ücretsiz İngilizce kursları devam ediyor. Şu an 95 öğrencinin eğitim aldığı kurslar, ilk ve orta öğretim öğrencilerine 20 kişilik donanımlı sınıflarda 6 seviyede veriliyor. Haftada üç gün sabah ve akşam programları olarak devam eden kurslar eğitim öğretim dönemi başlayana kadar devam edecek.
Belediyenin ücretsiz İngilizce eğitimi ile eksiklerini kapatıp, derslerine destek alan öğrenciler, yaz tatillerini böylesi bir kursta değerlendirmekten oldukça memnun. Belediye yetkilileri, kurslara katılmak isteyen öğrencilerin Çamlıkule Kültür Spor ve Sanat Merkezi’ne başvurabileceklerini ve talepler doğrultusunda yeni sınıfların açılabileceğini ifade etti
 “EĞİTİM GELECEĞİMİZDİR”
Eğitim alanında yapılacak yatırımların geleceğe yönelik yatırımlar olduğunu belirten Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Şu konuda çok iddialıyız; bu dönem eğitime yaptığımız yatırımlar ile anılmak istiyoruz. Çünkü eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan en doğru yatırımdır” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.