Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucalı kadınlardan tekerlekli sandalye

Bucalı kadınlardan tekerlekli sandalye

Buca Türk Kadınları Birliği Derneği 17 adet manuel tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi engellilere Buca Belediyesi aracılığıyla ulaştırdı.

  • Ege Postası
  • 16.11.2012 - 11:01
İZMİR-  Buca Belediyesi’nin düzenlediği tekerlekli sandalye teslim törenine Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı eşi Oya Tatı ile katılırken, Türk Kadınları Birliği Derneği Buca Şube Başkanı Gönül Vural, dernek üyeleri, Buca Kültür İşleri Müdürü Sakine Akyüz, Buca Kent Konseyi Başkanı Rezzan Gedik ve tekerlekli sandalyeleri sahiplerine ulaştırmak üzere Bucalı Muhtarlar da bu anlamlı güne destek verdi.
Buca Türk Kadınları Birliği Derneği tarafından alınan 17 manuel tekerlekli sandalye Buca Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün organizasyonuyla ihtiyaç sahibi vatandaşlar tespit edilerek teslimi için mahalle muhtarlarına verildi.
Buca Belediyesi Engelli Merkezi’nde yapılan törende konuşan Türk Kadınları Birliği Derneği Buca Şube Başkanı Gönül Vural, 1924’de kurulan ve Atatürk’ün emaneti olan derneklerini yaşatmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Gönül Vural, 2007’de başlattıkları derneğin Buca şubesiyle az bir bütçeyle eğitime yönelik yardımlar yapmaya devam ettiklerini dile getirdi.



Vural, “ Üye sayımızı arttırmak istiyoruz. Ata’mızın emaneti Türk Kadınları Birliği’ni yaşatarak eğitim ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza elimizi uzatmaya devam edeceğiz. Bugün de engelli dostlarımızın yanındayız. Bir nebze de olsa onların hayatlarına yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. Bucalıları ve tüm dostlarımı birlik çatımız altında bekliyoruz” dedi.
Tekerlekli sandalyeleri tek tek mahalle muhtarlarına teslim eden Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, çağdaş kadınların yer aldığı bir platformda Buca Türk Kadınları Birliği Derneği Başkanı Gönül Vural’ı ve dernek üyelerini anlamlı çalışmalarından dolayı kutladı.
Tekerlekli sandalyeleri de test eden Başkan Ercan Tatı, herkesin bu hayatta engelli olduğunu vurguladı. Başkan Tatı, Dernek adına istemenin önemli olduğunu tek başına ise başarmanın mutluluğundan bahsetti. Tatı, “ İstemek önemli. Olan tek başına başarmak ancak tek başına başarılan bir başarının yanında bir kişinin de yer almasıyla büyük bir mutluluk yaşanır. Dernek başkanlığı yürek işidir. Cesaret işidir. Derneğiniz ile birlikte burada gururlu işler çıkartıyorsunuz. Sizleri kutluyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.