Dolar 34,2090
%0.01
Euro 37,8437
%0.18
Altın 2.925,820
%-0.13
Bist-100 9.126,00
%-2.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca’nın vizyonu bizimle değişecek

Buca’nın vizyonu bizimle değişecek

AK Parti Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Adnan Öztekin, Buca’da mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Mahalle mahalle, sokak sokak dolaşıp esnaf ve vatandaşlara Buca ile ilgili projelerini, düşüncelerini anlatan Öztekin’in son durağı, Hürriyet, Güven, Laleli ve Çamlık Mahalleleri oldu.

  • Ege Postası
  • 12.11.2013 - 11:57
İZMİR- Vatandaşların sıcak ilgiyle karşıladığı Öztekin, mahallelerde esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. İlçedeki sorunların çözümünde ortak akıl ve planlı, kaliteli hizmet vurgusu yapan Öztekin, ‘Buca’yı Ak belediyecilikle buluşturup, projelerimizle sorunları bertaraf edip bu güzel ilçeyi önce bölgemizin, ardından da ülkemizin yaşam kalitesi yüksek, en yaşanılır kenti haline getireceğiz’ dedi.

Halka Hizmet Hakka Hizmettir

Gittiği her mahallede esnaf ve vatandaşlarla samimi bir şekilde görüşerek, onların sorunlarını dinleyen Öztekin, Buca’nın öz evladı olarak ilçenin kalkınması için ‘ halka hizmet, hakka hizmettir’ anlayışını kendisine felsefe edinip tüm gücüyle çalışacağını söyledi. Ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşlara göreve geldiğinde Buca’da yeni bir dönemin başlayacağı sözünü veren Öztekin, ‘Bizim yola çıkış nedenimizin Bucamız için Bucalı hemşerilerimiz için Ak Belediyecilik anlayışının ışığında hizmetler üretmektir. Buca’nın öz evladı olarak ilçemizin sorunlarını, ihtiyaçlarını ve yapılması gerekenleri çok iyi biliyorum. Allah nasip ederse genel merkezimiz tarafından aday gösterilip, sizlerin desteğiyle başkan seçilirsem daha güzel, daha yaşanabilir, çocuklarımızın iş, aş kaygısı taşımadığı, trafik, imar ve kentleşme sorunları başta olmak üzere tüm sorunları çözmüş, geleceğe güvenle bakan, insanları mutlu ve huzurlu bir Buca’yı yaratmak için çalışacağıma söz veriyorum’ ifadelerini kullandı.

120 Projemizle Buca’mız Yepyeni Bir Çehreye Kavuşacak


Buca ilçesinin vizyonunu değiştirip ayağa kaldıracak 120 projesinin hazır olduğunu söyleyen Öztekin, ’60 Ayda gerçekleştireceğimiz 120 projelerimizle ilçemiz yepyeni bir çehreye bürünecek. Tüm mahalleler şantiye olacak. Her ne eksik ise o mahalle de hepsini tamamlayacağız. Buca’nın her yeri Ak Belediyecilik anlayışı çerçevesinde sunacağımız hizmetle bir başka güzel olacak. 2. görev yılımızdan itibaren Bucalı hemşerilerim tüm sıkıntıları çözülmüş olacaktır” dedi. Hürriyet, Güven, Laleli ve Çamlık mahalleleri sakinleri de AK Partili Öztekin’e talep, görüş ve önerilerini ileterek, ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.