Dolar 34,1770
%-0.06
Euro 37,7973
%-0.08
Altın 2.908,210
%-0.53
Bist-100 9.081,00
%0.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor’un kombinesi Başkan Tatı’dan

Bucaspor’un kombinesi Başkan Tatı’dan

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Buca’nın gençlerini spora teşvik etmek ve desteklemek adına çalışmalarına devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 02.11.2013 - 11:05
İZMİR- Yoğun çalışma programına rağmen sık sık Buca Belediyesine ait Belediyespor’da top koşturan genç sporcuların antrenmanını ziyaret ederek gençleri izleyen Başkan Ercan Tatı, onlara motivasyon aşılıyor.
Buca Belediyespor U14 –U15 takımlarının Buca Belediyesine ait antrenman sahasını ziyaret eden Tatı antrenman sonrası çocuklara bir sürpriz hazırladı. Geçen sezon da gerçekleştirdiği uygulamayı bu yılda devam ettiren Tatı, antrenman sonrası sporcu gençlere Bucaspor’un 2013- 2014 sezonu maçlarını ücretsiz takip edip, izleyebilmeleri adına her oyuncusuna kombine bilet dağıttı. Bucanın gençlerini spora alıştırmak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bir çok spor faaliyetini desteklediklerini belirten Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, sağlıklı nesiller yetiştirmek adına her türlü adımın arkasında olduklarını savundu. Tatı, “İlçemiz de Bucaspor çizgi altında adeta futbolcu fabrikasına ev sahipliği yapıyoruz. Hem amatör kulüplerimize hem de profesyonel kulübümüze sahip çıkıyoruz. Bugün de genç sporcularımızın yanındayız. Belediyespor’umuzda oynayan her gencimizi ileri de daha iyiler de görmek mümkün olacaktır. Biz onların spor yolundan şaşmamaları için yanlarında yer alıyoruz. Bucaspor’da ki ağabeylerini izlemek için bu yılda kombine biletlerini kendilerine armağan ettik” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.