Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca’ya yakışır meclis salonu geliyor

Buca’ya yakışır meclis salonu geliyor

Buca Belediyesi Meclis salonu baştan aşağı yeniliyor. Belediye hizmet binası içinde yer alan ve 150 kişi kapasiteli Meclis salonu Aralık ayında hizmete açılacak. Buca’ya merkezde yer alan bir salona kavuşturmaktan mutlu olduklarını söyleyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, salonu sadece meclis toplantıları için değil, sivil toplum örgütlerinin konferans ve seminerleri için de kullanıma açacaklarını müjdeledi. Buca’ya yakışır meclis salonu geliyor

  • Ege Postası
  • 23.10.2015 - 10:27
Buca Belediyesi, ilçeye modern bir konferans ve seminer salonu kazandırıyor. Yaşanılabilir ve çağdaş bir kent hedefiyle yatırımlarını sürdüren Buca Belediyesi, 2016 yılına yepyeni bir konferans ve seminer salonu ile ‘merhaba’ diyecek. Belediye hizmet binası içerisinde yer alan meclis salonunda yürütülen yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Tam anlamıyla baştan yaratılan ve 1 milyon 190 bin liraya mal olacak salon, Aralık ayında hizmete girecek.
“BU SALON YENİ MERKEZLERİN HABERCİSİ”
 Meclis salonunda ki çalışmaları yerinde inceleyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Bu salon önümüzde ki yıllarda yapılacak daha büyük salonların ve kültür merkezlerinin müjdecisi olacak. Aralık ayı itibariyle Buca çağdaş bir meclis salonuna kavuşacak. Kent merkezinde konferans ve seminerler düzenleyebileceğimiz bir alan yoktu. Meclis salonumuzu ona göre dizayn ettik. Aralık ayında Bucamıza yakışır bir meclis ve konferans salonuna kavuşmuş olacağız. Yaklaşık 150 kişilik düzenlenen salonu sivil toplum örgütlerinin kullanabileceği bir konferans ve seminer salonuna olarak da kullanıma açacağız” dedi.

SON TEKNOLOJİ İLE DONATILIYOR
150 kişi kapasiteli iki katlı salonun tavanı, duvarları ve kapıları akustik kaplama olacak. Çok fonksiyonlu ses ve görüntü sistemlerinin kurulacağı salonun zemini yükseltilecek, karo halı döşeme ile kaplanacak. Led aydınlatma ile ışıklandırılacak salona ısı geri kazanımlı iklimlendirme ve havalandırma sistemi kurulacak. Toplam 200 metrekare kullanım alanına sahip salonunun oturma düzeni ise özel katlanır koltuklar ile sağlanacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.