Dolar 32,5479
%0.1
Euro 35,1129
%0.4
Altın 2.463,690
%1.15
Bist-100 10.682,00
%2.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bülent Arınç ‘Hıtamuhu Misk’ programına katıldı

Bülent Arınç ‘Hıtamuhu Misk’ programına katıldı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Mustafa İslamoğlu’nun 2008 yılında Akabe Vakfı’nda başlattığı Esma-i Hüsna derslerinin sonuncusu ‘Hıtamuhu Misk’ programına katıldı. Arınç, “İstanbul’da biraz ötede başka topluluklar...

  • Ege Postası
  • 09.06.2013 - 16:00
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Mustafa İslamoğlu’nun 2008 yılında Akabe Vakfı’nda başlattığı Esma-i Hüsna derslerinin sonuncusu ‘Hıtamuhu Misk’ programına katıldı. Arınç, “İstanbul’da biraz ötede başka topluluklar var, başka duyguların içerisindeler. Ama biz burayı tercih ettik.” dedi.

Bülent Arınç, Mustafa İslamoğlu’nun 5 yıldır verdiği Esmaül Hüsna derslerinin kapanış programına katıldı. Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan programda Arınç’ın yanı sıra binlerce davetli yer aldı.

Programda konuşan Arınç, “Bütün siyasi sıfatlarımızı, mülki sıfatlarımızı bir kenara koyarak bu toplantıya geldik. Esasen böyle bir toplantı ilaç gibi geldi.” diyerek sözlerine başladı.

Türkiye’nin içinde bulunduğu duruma değinen Arınç, “Böyle bir toplantıda Türkiye’nin içinde bulunduğu ortamda ne ifade ediyor diye aklıma geldi. İstanbul’da biraz ötede başka topluluklar var, başka duyguların içerisindeler. Onlar da kendilerince tatmin oluyorlar, sloganları var. Sosyal medyadan paylaştıkları var. İnandıkları yaşam tarzı içerisinde onları mutlu eden şeyler var. Bir başka yerde ise çatışma, kavga ve nefret var. Bir başka yerde bütün bunlardan habersiz yaşayanlar var. Ama biz burayı tercih ettik. Hepimizin alacağı çok büyük dersler var. Biz bugün kulluğumuzu ve rabbimize olan vazifelerimizi hatırlarsak bu İnşallah hepimizin dünya ve ahiret saadetimiz için gereklidir.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.