Dolar 34,0725
%0.28
Euro 37,6672
%-0.01
Altın 2.737,290
%0.33
Bist-100 9.797,00
%0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bulgaristan-Türkiye sınır kapısında protestolar sürüyor

Bulgaristan-Türkiye sınır kapısında protestolar sürüyor

Bulgaristan’dan Türkiye’ye nakliyat yapan kamyon şoförleri, sınırın Türkiye tarafındaki gümrük işlemleri sırasında çok fazla bekletildikleri ve haksız uygulamalara maruz kaldıkları gerekçesiyle protesto gösterisi düzenliyor.Bulgar...

  • Ege Postası
  • 16.05.2013 - 12:37
Bulgaristan’dan Türkiye’ye nakliyat yapan kamyon şoförleri, sınırın Türkiye tarafındaki gümrük işlemleri sırasında çok fazla bekletildikleri ve haksız uygulamalara maruz kaldıkları gerekçesiyle protesto gösterisi düzenliyor.

Bulgar sürücüler Türkiye tarafında sıkıntıların düzeltilene kadar eylem yapacaklarını belirtti. Bulgaristan Ulaştırma Bakanı Yardımcısı Albena Lazarova sınıra gelerek şoförlerin dertlerini dinledi.

Bulgar TIR sürücüleri; sınırda saatlerce bekletildiklerini, Türkiye tarafında kendilerine çok fazla engel çıkarıldığını ve haksız rekabete maruz kaldıklarını öne sürüyor. Kamyoncular 500 litreden fazla yakıt taşıyan araçların girişine izin verilmemesi gibi uygulamaların dayanağı olmadığını iddia ediyor. Şoförler geçen hafta sınır kapısından geçişleri engellemişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.