Dolar 34,1900
%0.03
Euro 38,1020
%0.02
Altın 2.907,010
%0.38
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bulut, Küçük Çiğli Cem Evinde

Bulut, Küçük Çiğli Cem Evinde

Adaylık çalışmaları kapsamında Çiğli’de adım adım gezen Ester BULUT bu kez de ekibiyle birlikte Küçük Çiğli Cem Evini ziyaret etti. BULUT’u Cem Evi Yönetim Kurulu üyeleri Zeynel CEYLAN, İmam TURAN ve Cemevi görevlileri karşıladı.

  • Ege Postası
  • 27.11.2013 - 11:06
Ester BULUT burada öncelikle Cem Evinin sorunlarını dinledi ve notlar aldı. Zeynel CEYLAN ziyaret sırasında yaptığı konuşmada yaşadıkları sorunlara değinerek, ‘Yoksul insanlarımıza iş bulunması gerektiğini, şu an var olan yönetimin sorunlu olduğunu ve Cem evi ile ilgili sorunlarını çözemediklerini ve bazı haksız uygulamalarla karşı karşıya kaldıklarını anlattı. Cem Evi Başkanı daha sonra Ester BULUT’a eğer siz seçilirseniz, insanlarımıza iş bulacak mısınız, taşeronluk sistemini kaldıracak mısınız ve Cem evlerimize destek olacak mısınız gibi sorular yöneltti.

Ester BULUT ise bu sorulara yanıt verirken şunları söyledi: Eşim Ensari BULUT’un 2004 ile 2009 yılları arasındaki 2 dönem Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde ilk iş olarak bir çok gencimizi, sokaktan kurtardık, işe aldık, eğer seçilirsem Çiğlide çeşitli alanlarda istihdam alanları yaratarak işsizliğe karşı projelerimizi hayata geçireceğiz. Çiğli’de Organize Sanayi Bölgesi gibi bir iş alanı var, bu alanı işsizlerimiz açısından daha doğru bir şekilde değerlendireceğiz.

Ester BULUT konuşmasının devamında, ‘Bu cem evine de son derece büyük katkılarımız oldu. Bundan sonra ortaya çıkacak sorunlarda sorunlarınızın giderilmesi için mahallelerde acil çözüm merkezleri kuracağız. Sorunlarınızı bu merkezlere ileterek en kısa zamanda çözüm almak gibi bir olanak sunacağız. Haksız uygulamalar meselesine gelirsek, eğer haksızlıklar yapılmışsa bunu tespit eder düzeltir, haksızlığı gideririz.

Taşeronluk sistemine de değinen Ester BULUT ‘ Ben her zaman taşeronluk sistemine karşı oldum, İzmir’de belediyecilik alanında işçilere sendikal haklarını ilk veren Belediye Başkanı Eşim Ensari BULUT olmuştur’ dedi.

BULUT: ‘Çiğlide Güzel Günler Göreceğiz’

Ester BULUT sorulara yanıt verdikten sonra Çiğli ile ilgili projelerini anlattı ve 40 adet hazır projesi olduğunu anlatarak destek istedi, BULUT, ‘CHP’ye sahip çıkın, kadın yöneticileri de destekleyin, diyerek kadın yöneticilerin önemine de vurgu yaptı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.