Dolar 34,2461
%0.02
Euro 37,6233
%-0.02
Altın 2.915,690
%-0.2
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bursa 2 dev spor kompleksine kavuşuyor

Bursa 2 dev spor kompleksine kavuşuyor

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Nilüfer Spor Kompleksi'nin yıl sonunda hizmete açılacağını bildirdi. Vali Şahabettin Harput, inşaatı devam eden Nilüfer Spor Kompleksi'nde incelemelerde bulundu. Gençlik Hizmetleri Tesisler Şube Müdürü Mehmet...

  • Ege Postası
  • 09.06.2013 - 15:55
Bursa Valisi Şahabettin Harput, Nilüfer Spor Kompleksi'nin yıl sonunda hizmete açılacağını bildirdi. Vali Şahabettin Harput, inşaatı devam eden Nilüfer Spor Kompleksi'nde incelemelerde bulundu.

Gençlik Hizmetleri Tesisler Şube Müdürü Mehmet Sağır ve şantiye şefi inşaat mühendisi Eftal Kemik’ten çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Harput, tesisin yıl sonunda hizmete açılacağının da müjdesini verdi. Vali Harput, “Nilüfer ilçesinde geçtiğimiz yıl temelini attığımız Nilüfer Spor Kompleksi inşaatındayız. Arkadaşlarımızın büyük bir özveri ile yaptıkları çalışmaları takdirle gözlemledim. Bu salon yaklaşık 25 milyon lira gibi büyük bir rakama mal olacak. Bursa’nın uzun bir süredir ihtiyacını duyduğu bu salon, 2014 yılında bitirilmesi gerekirken müteahhit firmamız daha çabuk davranarak yıl sonuna bitirmeyi hedefliyor. Bu salonlar bittiği zaman çok ciddi bir boşluğu dolduracaklar. Bu çalışmalardan dolayı arkadaşlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Nilüfer Spor Kompleksi içerisinde 2 adet antrenman salonu, 1 adet masa tenisi ve bilardo salonu, 70 kişilik eğitim salonu, 4 adet sporcu soyunma odası, 2 adet antrenör toplantı odası, 2 adet hakem odası, 1 adet doping odası ve 330 araçlık kapalı otopark bulunuyor.

Nilüfer ilçesinde bulunan yapımı tamamlanan Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nu da inceleyen Vali Harput, çok yakın bir zamanda uluslararası müsabaka ile açılışının yapılacağını belirtti. Vali Harput şunları kaydetti: “Bursamızın yüz akı Cengiz Göllü adına yapılan spor kompleksindeyiz. Spor salonu bu gün her şeyi ile tamamlanmış vaziyette görmekten mutlu oldum. Arkadaşlarımız büyük bir özveri ve hızlı bir çalışma temposu ile bu hizmet binasını ekleri ile birlikte bitirdiler. Yaklaşık 5 bin seyirci kapasiteli bu salon 7 milyon liranın üzerinde bir rakama mal olmuştur. Önümüzdeki günlerde uluslararası müsabaka ile hizmete açılacak olan bu salon yüzme havuzları ve gençlik merkezleri ile ülkemizde örnek bir kompleks olarak Bursa’mıza artı bir değer katacaktır. Sporun gelişmesi için çok önemli olan bu tesisler Bursa’nın adını da başarılar ile daha çok duyuracaktır.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.