Dolar 34,2535
%0.04
Euro 37,6119
%-0.05
Altın 2.909,710
%-0.41
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Samsun'da sağlık ve çevreye duyarlılık yürüyüşü

Samsun'da sağlık ve çevreye duyarlılık yürüyüşü

Samsun’da bir araya gelen sivil toplum kuruluşları ve yerel yöneticiler, sağlıklı bir yaşam ve temiz bir çevreye dikkat çekmek için "Kuzey Yürüyüşü" etkinliği düzenledi. Ondokuz Mayıs Dağcılık ve Doğa Sporları (OMDAK) ve Samsun...

  • Ege Postası
  • 09.06.2013 - 15:27
Samsun’da bir araya gelen sivil toplum kuruluşları ve yerel yöneticiler, sağlıklı bir yaşam ve temiz bir çevreye dikkat çekmek için "Kuzey Yürüyüşü" etkinliği düzenledi.

Ondokuz Mayıs Dağcılık ve Doğa Sporları (OMDAK) ve Samsun Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapılan yürüyüşe 7’den 70’e çok sayıda vatandaş katıldı. Yürüyüşe katılan herkese, "Şehirde, doğada kuzey yürüyüşü yapıyorum" ve "Şehrimi seviyorum, çekirdek kabuklarını yere atmıyorum" mesajlarını içeren baskılı tişörtler verildi. İlkadım İlçesi Kurtuluş İskelesi'nden başlayan etkinlikte ellerinde dağcılıkta kullanılan sopalarla olan vatandaşlar sahil kıyısından Atakum ilçesine kadar hem yürüdü hemde önlerine çıkan çöpleri topladı. Etkinlik hakkında bilgi veren Ondokuz Mayıs Dağcılık ve Doğa Spor Kulübü Derneği üyesi ve proje sorumlusu Erden Gültiken, amaçlarının sağlık ve çevre konularına dikkat çekmek olduğunu söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.