Dolar 34,2505
%0.03
Euro 37,6139
%-0.05
Altın 2.909,900
%-0.4
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zihni Aldırmaz, Burç Okulları'nı ziyaret etti

Zihni Aldırmaz, Burç Okulları'nı ziyaret etti

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Burç Okulları’nı ziyaret etti.Büyükşehir Kent Konseyi Başkanı ve Danışmanı Cengiz Dinçer ve Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ferat Yüksel’le Burç Okulları’na giden...

  • Ege Postası
  • 09.06.2013 - 14:32
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Burç Okulları’nı ziyaret etti.

Büyükşehir Kent Konseyi Başkanı ve Danışmanı Cengiz Dinçer ve Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ferat Yüksel’le Burç Okulları’na giden Zihni Aldırmaz’ı burada okulun Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ekinci ve Burç Okulları Genel Müdürü Sultan Sözeri karşıladı.

Ömer Ekinci ve Sultan Sözeri, Zihni Aldırmaz ve beraberindekilere okulu gezdirdi, okulla ilgili bilgiler verdi. Okulda akıllı tahtaların kullanıldığını, üst düzeyde eğitim verildiğini belirten Burç Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ekinci, Zihni Aldırmaz’a da kendilerine verdiği destek için teşekkür etti.

Ömer Ekinci, “Okulumuzun altyapı sorunları çözüldü, kaldırım ve yolları yapıldı. Ne zaman bir sorunumuz olsa yanımızda oldunuz. Size ve Büyükşehir Belediyesi personeline teşekkür ediyoruz.” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise eğitim kurumlarının her zaman yanında yer almaktan mutluluk duyduklarını söyleyerek, “Burç Okulları güzide bir eğitim kurumu. Sizlere destek olmak görevimiz. Bize düşen ne varsa her zaman yanınızdayız.” şeklinde konuştu.

Okulun spor tesislerini de gezen Zihni Aldırmaz, öğrencilerle sohbet etti, onlara çikolata ikram etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.