Dolar 34,1615
%0
Euro 38,1768
%0.03
Altın 2.917,190
%-0.1
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir, asfaltlama çalışmalarını bayramda da sürdürdü

Büyükşehir, asfaltlama çalışmalarını bayramda da sürdürdü

Adana Büyükşehir Belediyesi, bayramda Hadırlı Mahallesi Hasan Balıkçı Bulvarı’nı asfaltladı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri bayramda da hız kesmedi. Belediyeye bağlı birçok birim gibi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol...

  • Ege Postası
  • 11.08.2013 - 12:30
Adana Büyükşehir Belediyesi, bayramda Hadırlı Mahallesi Hasan Balıkçı Bulvarı’nı asfaltladı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri bayramda da hız kesmedi. Belediyeye bağlı birçok birim gibi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekipleri de çalışmalarına bayram arası vermeden devam etti. Yol Müdürlüğü ekipleri Yol Müdürü Faruk Demir nezaretinde Güney Adana’nın önemli mahallelerinden Hadırlı’daki Hasan Balıkçı Bulvarı’nı asfaltladı.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, bayram ve haftasonu demeden çalışmalarını 40 derece sıcakta sürdüren Yol Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti. Amaçlarının Adana’nın her köşesine eşit hizmet götürmek olduğunun altını çizen Aldırmaz, “Hizmet verirken de tatil ya da bayram dinlemiyor her gün gece-gündüz hizmet üretiyoruz. Personelimiz özveriyle elinden gelen hizmetin en iyisini veriyor. Hepsine teşekkür ediyorum.” dedi. Güney Adana diye tabir edilen bölgenin daha fazla hizmet görmesi gereken bölgelerden biri olduğunun altını çizen Aldırmaz, “Diğer bölgelerle arasındaki farkın kapanması için buralara biraz daha ilgi göstermemiz gerekiyor. Yol Müdürlüğü’nden arkadaşlarımız Hasan Balıkçı Bulvarı’nda çalışmalarını sürdürüyor. Çalışma tamamlandığında bulvar çok güzel bir görünüme kavuşacak.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.