Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir'de 5 istifa:Komisyonlara yeni isimler!

Büyükşehir'de 5 istifa:Komisyonlara yeni isimler!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Mayıs ayı ikinci meclis oturumunda beş ayrı istifa haberi geldi. Üç AK Parti’li ve bir CHP’li meclis üyesi komisyonlardaki görevlerinden ayrılırken, oturumda ayrıca spor camiasını ve Göztepe’yi sevindiren yardım kararı alındı. Komisyonlardaki görevlerinden ayrıldılar

  • Ege Postası
  • 14.05.2015 - 09:06
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun katılmadığı ve Başkanvekili Sırrı Aydoğan yönetiminde gerçekleşen meclis oturumunda, istifa ile boşalan ihtisas komisyonlarındaki koltuklara yeniden üye seçimi yapıldı.
 
 
KOMİSYONLARDA İSTİFA RÜZGARI
Büyükşehir Belediyesi meclisinde gelen istifalar sonrasında 4 ayrı ihtisas komisyonu ve Kent Konseyi bünyesinde yeniden görevlendirilmeye gidildi. Yapılan oylama sonucunda, Ulaşım Komisyonu’nda CHP’li Önder Keskin’in yerine Erkan Tuncer göreve gelirken, AK Parti’den de üç meclis üyesi görevlerinden istifa etti. Tüketici Koruma Komisyonu’nda Özcan Kaymak’ın yerine Kemal Büyükkesim, Eğitim Komisyonu’nda Göksel Dinçer’in yerine Özcan Kaymak, AB Komisyonu’nda Çağlar Haspolat’ın yerine ise İmet Tunç seçildi. Diğer yandan, önümüzdeki dönem Kent Konseyi’nde Çağlar Haspolat’ın sürdürdüğü görevi de Mesut Demirkaya yürütüecek.
 
GÖZTEPE’YE 500 BİN LİRA YARDIM
Toplantıda ayrıca Göztepe Spor Kulübüne 500 bin TL’lik maddi yardım yapılmasına dair karar meclis onayına sunuldu. Meclisin oybirliği ile onayladığı karar doğrultusunda, imzalanacak protokol ile altyapı hizmetleri ve sporcu yetiştirilmesine yönelik harcamalara katkı sağlamak amacı ile kulübe maddi yardım yapılacak. Verilecek yardım hakkında mecliste söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, yardımların diğer kulüplere de yapılmasını temenni ederek, “İzmir’de tarihi geçmişi olan birçok kulüp var. Özellikle Altay Spor’umuz da sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Torbalı Belediye Spor Kulübüne de maddi yardım yapılmasını temenni ediyor ve Büyükşehir Belediyesi’nin bu katkılardan faydalanmasını talep ediyoruz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.