Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir, ihmal edilmiş semtlere pozitif ayrımcılık yapıyor

Büyükşehir, ihmal edilmiş semtlere pozitif ayrımcılık yapıyor

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, seçime kadar Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan tüm ana cadde ve bulvarları asfaltlayacaklarını söyledi. Aldırmaz ayrıca, şimdiye kadar ihmal edilmiş bölgelerin daha fazla...

  • Ege Postası
  • 18.08.2013 - 12:33
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, seçime kadar Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan tüm ana cadde ve bulvarları asfaltlayacaklarını söyledi. Aldırmaz ayrıca, şimdiye kadar ihmal edilmiş bölgelerin daha fazla hizmet alacağını vurguladı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, mahalle muhtarlarını kabul ederek, sorunlarını dinledi. Şimdiye kadar 154 çıkmaz sokak açtıklarını ve seçime kadar bu sayının 200’e ulaşacağını vurgulayan Aldırmaz, “Türkmenbaşı Bulvarı’nı Obalar Caddesi’ne bağladık. Artık kuzeyden gelen bir Adanalı hiçbir kesintiye uğramadan, şehri dolaşmadan sanayiye gidebilecek. Ayrıca Denizli Mahallesi’nde tren hattında Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile Türkmenbaşı Bulvarı’nın kesiştiği noktada yol tünelle hattın altından geçecek ve Havaalanı Kavşağı’na ulaşacak. Planlamamızda Regülatör Köprü altında 4 köprü var. Bunlardan biri yine regülatör köprü olacak ve bu bölgede yalı evleri yapılacak.” dedi.

Güney mahalleleri ile şehrin diğer ihmal edilmiş bölgelerinin kentin diğer bölgeleri ile arasındaki hizmet farkını ortadan kaldırmaya çalıştıklarını anlatan Aldırmaz, seçime kadar bu mahallelerin eksiklerinin tamamlanacağını vurguladı. Aldırmaz, günlük 3 bin 600 ton kapasiteli asfalt fabrikası kurulduğunu da kaydererek, “Bu hizmetlerin hepsini tasarrufla yapıyoruz. Adana’yı doğu-batı, kuzey-güney diye ayırmadan hizmet götürüyoruz. Ancak ihmal edilen bölgelere biraz daha fazla önem veriyoruz.” şeklinde konuştu.

Belediye personelinin de fedakarca hizmet verdiğini söyleyen Aldırmaz, çalışanlara da teşekkür etti.

Muhtarlar da mahallelerindeki sorunları anlattı ve yapılan hizmetler için Aldırmaz’a teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.