Dolar 34,1035
%0.05
Euro 37,9671
%0.17
Altın 2.823,410
%0.26
Bist-100 9.758,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir sanayi sitelerine de hizmet veriyor

Büyükşehir sanayi sitelerine de hizmet veriyor

Adana’daki küçük ve orta ölçekli sanayi sitelerine hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi, Modern Sanayi Sitesi’nin de yollarını yapıyor.Çalışmaların yürütüldüğü Modern Sanayi Sitesi’ne giden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 14:04
Adana’daki küçük ve orta ölçekli sanayi sitelerine hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi, Modern Sanayi Sitesi’nin de yollarını yapıyor.

Çalışmaların yürütüldüğü Modern Sanayi Sitesi’ne giden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, çalışmaları denetledi, siteyi gezdi ve sitenin sorunları konusunda site esnafı ile sohbet etti. İnsanların evinde huzur olması için işinin ve aşının olması gerektiğini belirten Zihni Aldırmaz, “Bu sitelerde insanlara iş ve aş veriliyor. Biz de buralara hizmet götürüyoruz. Amacımız sanayi sitelerinde faaliyet gösteren arkadaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak. Şimdi yollarını yapıyoruz. Gönül ister ki, TEDAŞ’ta yapılan bu yolları aydınlatsın, başkaları da gelsin omuz versin. Biz imkanlarımız ölçüsünde sitelerimize hizmet veriyoruz.” dedi. Site esnafının sorunlarını da dinleyen Zihni Aldırmaz, site yöneticileri ile birlikte bir süre siteyi gezdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.