Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir’den reklam atağı

Büyükşehir’den reklam atağı

Yerel seçimlere 74 gün kala İzmir Büyükşehir Belediyesi tanıtım atağına geçti. “İzmirliyiz yaparız” sloganıyla yola çıkan büyükşehir belediyesi kentin dört bir yanındaki billboardları reklamları ile doldurdu. Hazırlanan afişlerde AK Parti’ye göndermede bulunmayı da ihmal edilmedi. Afişlerde, “Türkiye’de mali yapısı en güçlü belediye bizde”, “Kent ekonomisine yön verecek projeler bizde”, “Yerli üreticiye ve üretime destek bizde”, “Yeni fuar kompleksi ile 365 gün fuarcılık bizde” yazıları yer aldı.

  • Ege Postası
  • 15.01.2014 - 15:51

ONUR ÇAKIR /HABER MERKEZİ â€“ İzmir Büyükşehir Belediyesi yerel seçim fitilini erken ateşledi. Yapılan hizmetleri kamuoyuna anlatmak için kentin işlek noktalarındaki billboardları reklamları ile dolduran büyükşehir belediyesi, bu yolla İzmirlilere 4 farklı mesaj veriyor.

İZMİRLİYİZ YAPARIZ

“İzmirliyiz yaparız” ana sloganıyla başlatılan reklam kampanyası çerçevesinde hazırlanan afişlerin tasarımları da dikkat çekiyor. Büyükşehir belediyesinin kentteki otobüs durakları, aydınlatma direklerine bile üzerinde “İzmirliyiz yaparız” sloganının yer aldığı tabelaları asması seçimlerin ne kadar çetin geçeceğinin göstergesi olarak yorumlanıyor.

İŞTE O AFİŞLER

Büyükşehir hazırlattı bir afişte, “Yeni fuar kompleksi ile 365 gün fuarcılık bizde. Bize her gün fuar. Mermerde, gelinlikte dünya markasıyız. Dünya ayağımıza geliyor” yazıyor. Bir diğer reklam afişinde ise, “Yerli üreticiye ve üretime destek bizde. Bu eko pazar bir harika. Yerelde kalkınma böyle olur. Ova yolu, kazancın yolu” denildi. Diğer fişlerde, “Türkiye’de mali yapısı en güçlü belediye bizde”, “Kent ekonomisine yön verecek projeler bizde. Halkın parası böyle yönetilir. Kredi notuna yıldızlı pekiyi. Dünyanın en hızlı gelişen 4. kenti seçildik”, “Kent ekonomisine yön verecek projeler bizde. Köy, ilçe, merkez demeden yatırımda adalet. İzmir’in sütü, çiçeği marka oldu. İşimiz İzmir gücümüz İzmir” ifadelerine yer verildi.


DEV LCD EKRANLAR

Büyükşehir Belediye bununla da yetinmedi. Evka 3 – Hatay arasındaki kapalı durakların her birine dev LCD ekranlar yerleştirildi. Buradan belediyenin yaptığı icraatlar anlatıyor.   

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.