Dolar 34,1015
%0.05
Euro 37,9386
%0.1
Altın 2.817,770
%0.05
Bist-100 9.781,00
%0.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CEYGİD başkanı Ural: Ceyhan Platformu kurulması şart

CEYGİD başkanı Ural: Ceyhan Platformu kurulması şart

Sivil toplum kuruluşu ve oda temsilcileri, Ceyhan Girişimci İşadamları Derneği (CEYGİD) öncülüğünde Ceyhan Platformu oluşturulması amacıyla bir çalıştay düzenledi. Çalıştayda bir konuşma yapan CEYGİD Yönetim Kurulu Başkanı Yener...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 11:57
Sivil toplum kuruluşu ve oda temsilcileri, Ceyhan Girişimci İşadamları Derneği (CEYGİD) öncülüğünde Ceyhan Platformu oluşturulması amacıyla bir çalıştay düzenledi.

Çalıştayda bir konuşma yapan CEYGİD Yönetim Kurulu Başkanı Yener Ural, Ceyhan Platformu kurulmasının şart olduğunu belirtti. Ural, "Oluşturulacak platform ile 'Ceyhan sahipsiz' sloganı bitecek. Oluşumda herhangi bir başkanlık yok. Koordinatör var. Üyelerin hepsi yetkili ve sorumlu. Platform çalıştayı son derece olumlu geçti. Bundan sonrası için odalar ve STK’lar kendi içlerinde karar alacaklar. Bu platforma kim üye olacaksa ona yetki verilecek. Süreç bayramdan sonra devam edecek." dedi.

Çalıştaya uzman olarak katılan Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuncay Kuleli, kent platformları hakkında bilgi verdi. Kuleli, oluşturulacak platformun, halkın yönetime katılımını artıracağını vurguladı.

Çalıştaya Ceyhan Ticaret Odası, Ceyhan Ticaret Borsası, Ceyhan Ziraat Odası, CEYGİAD ve bazı odalar katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.