Dolar 34,1037
%0.05
Euro 37,9534
%0.14
Altın 2.818,410
%0.08
Bist-100 9.770,00
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mısır’da hayatını kaybedenler için cenaze namazı kıldılar

Mısır’da hayatını kaybedenler için cenaze namazı kıldılar

Mazlumder Kayseri Şubesi ve Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları, Mısır’da hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı. Gönüllü Kültür Kuruluşları ve Mazlumder Başkanı Ahmet Taş, Asya, Afrika, Ortadoğu ve diğer bölgelerindeki...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 11:56
Mazlumder Kayseri Şubesi ve Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları, Mısır’da hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Gönüllü Kültür Kuruluşları ve Mazlumder Başkanı Ahmet Taş, Asya, Afrika, Ortadoğu ve diğer bölgelerindeki Müslümanların zalim, despot ve İslam düşmanı yöneticilerce mazlum durumuna düşürüldüklerini söyledi. “Son günlerde Mısır’da 300 Müslüman şehit edildi” diyen Taş, “Burada 5 binden fazla Müslüman’ın yaralandığı katliamı unutmuyoruz. Mısır halkının ve Müslüman Kardeşler'in haklı mücadelelerinde Türkiye insanı olarak yanlarındayız. Mısır halkının seçilmiş ve meşru Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin tekrar göreve dönmesi için yaptıkları meşru mücadeleye destek veriyoruz. Zalim darbecileri de Mısır halkının sesine kulak vermeye davet ediyoruz.” dedi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Bürüngüz Camii yanına gelen kadın erkek, yaşlı genç ve çocuklardan oluşan yüzlerce insan, Rıza Bozdağ’ın imamlığında Kahire Adeviye Meydanı’nda, Mısır askerlerinin kurşunlarıyla hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.