Dolar 34,0864
%0
Euro 37,9396
%0.1
Altın 2.818,640
%0.09
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstiklal Madalyalılar Yenimahalle’de

İstiklal Madalyalılar Yenimahalle’de

İstiklal Madalyalılar Derneği Başkanı Torun Mengüloğlu ve dernek üyeleri, Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Mengüloğlu Yaşar’a fahri üyelik teklifinde bulundu. Yaş ortalaması 80 olan dernek üyelerinin...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 11:42
İstiklal Madalyalılar Derneği Başkanı Torun Mengüloğlu ve dernek üyeleri, Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Mengüloğlu Yaşar’a fahri üyelik teklifinde bulundu.

Yaş ortalaması 80 olan dernek üyelerinin birinci derece yakınlarından kalan istiklal madalyaları ile geldikleri ziyaret, tarihi sohbete dönüştü. Ziyaretçilerin yakınlarından duydukları Kurtuluş Savaşı hatıralarını dinleyen Yaşar, "Yokluk ve yoksulluk içinde bağımsızlık savaşı kazanmış bir milletin ve ecdadın torunları olmaktan dolayı ne kadar gurur duysak azdır. Bu savaşın büyük özveriler ve yokluk içerisinde yapıldığının bilincinde olmalıyız. Bugün örnek gösterilecek bir Türkiye varsa Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesindedir. Türkiye’nin değerlerini ve geçmişini yaşatmak zorundayız. Sizi burada görmekten gurur ve mutluluk duydum. Sizi takdir ediyorum. Her türlü ihtiyacınıza kapımız açıktır” dedi. Derneğe fahri üye olma teklifinde bulunulması karşısında duygulanan Yaşar, “Böyle bir teklife hayır demem düşünülemez." dedi.

Madalyalarını tanıtmak amacıyla geldiklerini belirten Mengüloğlu, Yaşar’a dernek çalışmalarını anlattı. Fahri üyelik teklifinde bulunan Dernek Başkanı Mengüloğlu Yaşar’a rozet taktı. Mengüloğlu, "Sizler bizim için değerlisiniz. Bizim sizin gibi siyasetçilere ihtiyacımız var. Memlekete hizmet eden herkese teşekkür ederiz." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.