Dolar 34,0949
%0.03
Euro 37,9561
%0.14
Altın 2.816,880
%0.02
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zile FEM Dershanesi birlik iftarı verdi

Zile FEM Dershanesi birlik iftarı verdi

Tokat'ın Zile ilçesinde faaliyet gösteren FEM Dershanesi birlik iftarı verdi.Sefa Pansiyon'da gerçekleştirilen iftar yemeğine, Zile Kaymakamı Nuri Özder, Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, İlçe Müftüsü İlyas Akyazı, İlçe Emniyet Müdürü...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 11:25
Tokat'ın Zile ilçesinde faaliyet gösteren FEM Dershanesi birlik iftarı verdi.

Sefa Pansiyon'da gerçekleştirilen iftar yemeğine, Zile Kaymakamı Nuri Özder, Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, İlçe Müftüsü İlyas Akyazı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Doğrucan, Zile Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Yeni, daire müdürleri, CHP İlçe Başkanı, MHP İlçe Başkanı, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve esnaf katıldı.

İftar programda misafirleri kapıda karşılayan FEM Dershanesi idarecilerinden Murat Kızıltepe, İlçe Müftüsü Akyazı'nın duasından sonra kısa bir konuşma yaptı. Kızıltepe, ''Birlik ve beraberliğimiz çok önemlidir. Zilemizde bu beraberliği devam ettirmek için düzenlediğimiz iftar yemeğimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin.'' dedi.

İftara katılan davetliler de birlik mesajları verdi. İftara katılanlar, yemekten sonra hemen ayrılmayıp uzun süre beraber çay içip sohbet etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.