Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bursa İl Başkanı Çelik: Ramazan'da ötekileştirmeyelim, kucaklayalım

CHP Bursa İl Başkanı Çelik: Ramazan'da ötekileştirmeyelim, kucaklayalım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Başkanı Metin Çelik, bereket ayı olan Ramazan'ın, insanca ve hakça bir düzende yaşamaya vesile olması dileğinde bulundu. Çelik, "Ramazan, kötülüklerden arınma, kul hakkını yemekten kaçınma, ötekileştirmeden...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 15:24
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Başkanı Metin Çelik, bereket ayı olan Ramazan'ın, insanca ve hakça bir düzende yaşamaya vesile olması dileğinde bulundu. Çelik, "Ramazan, kötülüklerden arınma, kul hakkını yemekten kaçınma, ötekileştirmeden kucaklaşma, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü ve kucaklaşma ayıdır." dedi.

    Türkiye ve dünyada, huzur ve barışın sağlanması için Ramazan'ın fırsat olarak değerlendirmesi gerektiğini kaydeden Çelik, "Ramazan, kötülüklerden arınma, kul hakkını yemekten kaçınma, ötekileştirmeden kucaklaşma, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü ve kucaklaşma ayıdır. Birlik ve dirlik ayı olan Ramazan'ın, sadaka kültürü yerine sosyal devletin egemen olduğu, kan ve gözyaşının dökülmediği, hak ve özgürlükler önündeki engellerin kaldırılarak insanca ve hakça bir düzende yaşamaya vesile olması diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.