Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Çeşme Örgütü’nden 3 farklı seçim çalışması

CHP Çeşme Örgütü’nden 3 farklı seçim çalışması

CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, partisinin 24 Haziran seçimi vaatlerini ve CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin tanıtımını 3 farklı çalışmayla gerçekleştiriyor. Çalışmalardan ilki 6 profesyonel müzisyenden oluşan Millet Bandosu’nun halka Onuncu Yıl ve İzmir Marşı’nı çalarak oy istemesi. İkinci çalışma ayakkabı kutularına konulan şekerlerin dağıtılması. Üçüncü çalışma ise LED ekranlı kamyonetten Muharrem İnce’nin konuşmalarının dinletilmesi.

  • Ege Postası
  • 02.06.2018 - 21:22

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Siyasi partiler 24 Haziran erken seçimleri için Milletvekilleri adaylarıyla birlikte sahaya indi. Her parti Seçim Koordinasyon Merkezleri (SKM) ve parti teşkilat ya da örgüt mensuplarıyla farklı programlarla çalışma yapıyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran ise 24 Haziran seçimlerini 3 farklı ve renkli çalışmayla yürütüyor.

KIRMIZI BEYAZLI KIYAFET GİYİNMİŞ BANDO TAKIMI ÇEŞME SOKAKLARINI ARŞINLIYOR

CHP Çeşme İlçe Başkanlığı mensubu partililer üzerinde ‘Sıkıldık Tamam’ yazılı tişörtler olduğu halde ellerindeki broşürleri ve CHP Seçim Beyannamesi’ni ilçe sakinlerine dağıtırken, hepsi kırmızı beyaz giyimli Millet Bandosu Onuncu Yıl ve İzmir Marşı’nı çalarak Çeşmelilerden oy istiyor.

Millet Bandosu adını koydukları bando takımının 6 profesyonel müzisyenden oluştuğunu kaydeden CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, bandonun 10’uncu Yıl Marşı, İzmir Marşı parçalarını çaldığını, çalan parçalara Çeşmelilerin de yoğun bir şekilde katıldığını dile getirdi.

MİLLET BANDOSU ONUNCU YIL MARŞI VE İZMİR MARŞI İLE OY İSTİYOR

İlçe Başkanı Oran, “İzmir Marşı’nı çalan Millet Bandosu ile hepimizin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’ye oy istiyoruz. 6 profesyonel müzisyenden oluşan bir bando oluşturduk. Halkın coşkusu görülmeye değer. Çok büyük teveccüh ile karşılaştık. Herkes bize sıkıldık tamam diyor. Çeşme’de bu iş gerçekten de tamam” diye konuştu.

LED EKRANLI KAMYONDAN MUHARREM İNCE’NİN MİTİNG KONUŞMALARI DİNLETİLİYOR

CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, LED ekranlı bir kamyonet de kiraladıklarını, bu kamyonetin ilçede ve köylerde sürekli gezerek partilerinin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin mitinglerde yaptığı konuşmaları dinlettiğini söyledi:

“Çeşme’de led ekranlı bir kamyonumuz var. İnce’nin mitinglerinden kliphler oynatarak, onun konuşmalarını Çeşmelilere dinletiyoruz.”

AYAKKABI KUTULARI İÇİNE KONULAN ŞEKERLERİ DAĞITIYORLAR

Çeşme İlçe Başkanının bir diğer seçim çalışması etkinliği ise ayakkabı kutuları içine koydukları şeker dağıtma çalışması oldu. 17-25 Aralık Yolsuzluk Soruşturması’na atfen hazırladıkları ayakkabı kutularının içine döviz ya da para değil şeker koyduklarını kaydeden CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, “Seçim kampanyamızda ayrıca ayakkabı kutuları hazırladık. Ayakkabı kutularımızda döviz yerine şeker var. Şeker dağıtıp Türkiye’ye huzur vaat eden Muharrem İnce için oy istiyoruz” şeklinde bilgi verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.