Dolar 34,1093
%0.27
Euro 38,1021
%0.12
Altın 2.858,420
%1.03
Bist-100 9.954,00
%-0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Killik:  Gençlere en büyük vaadimiz...

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Killik: Gençlere en büyük vaadimiz...

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, gençlerin Türkiye’de gelecek kaygısı yaşadığı için kurtuluşu yurt dışına gitmekte bulduğunu belirterek, “Çünkü kendi ülkelerinde istihdam ve refaha kavuşabileceklerine inanmıyorlar. Biz, bunun bu ülkede gerçekleşebileceğini göstermek istiyoruz. Bu ülkedeki gençlere en büyük vaat ettiğimiz, geleceklerini yaşayabilecekleri güzel bir ortam ve ikincisi özgürlük ortamı. Kendi düşünce ve hayat tarzlarını rahatça yaşayabilecekleri bir ortam” dedi.

  • Ege Postası
  • 26.03.2022 - 00:14

CHP’nin düzenlediği ‘İktidara Hazırız-Büyük Örgüt Buluşması’, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla bugün Antalya’da bir otelde yapılıyor.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, buluşmaya ilişkin ANKA Haber Ajansı’na yaptığı değerlendirmede, Türkiye’deki genç nüfusun ilk seçimlerde değişimin öncüsü olacağını söyledi. Killik, “İlk defa oy kullanacak genç seçmenlere gidecek şekilde çalışma yapıyoruz. Geçtiğimiz hafta bunun lansmanı da yapıldı, ‘Güç Sende, Senin Elinde’ programıyla. Bu genç arkadaşlarımızın evlerini kapı kapı ziyaret edeceğiz. Sadece parti programımızı anlatmayacağız. Onların gelecekteki Türkiye’den beklentilerini tespit edeceğiz, bunları göreceğiz” diye konuştu.

Killik, genç kuşağın AKP iktidarlarında büyüdüğünü hatırlatarak, “Büyük bir beklenti, yeni bir istek ve arzuyla bir iktidar arayışındalar. CHP olarak, bu arzu ve isteğin gerçekleşeceği nokta olarak görüyoruz kendimizi” dedi.

Killik, CHP’nin gençlere özgürlük ve gelecek vaat ettiğini açıklayarak, “Bu ülkedeki gençler, geleceklerini bu ülkede yaşamakla ilgili kaygı içindeler. Bu ülkenin kendilerine sunduğu imkanların yetersiz olduğunu düşünüyorlar. Birincisi; gelecek kaygısını ortadan kaldırmayı düşünüyoruz. Gelecekte bu ülkede yaşamak isteyen milyonlarca genç var. Ama kurtuluşu bir başka ülkeye gitmekte görüyorlar. Çünkü kendi ülkelerinde istihdam ve refaha kavuşabileceklerine inanmıyorlar. Biz, bunun bu ülkede gerçekleşebileceğini göstermek istiyoruz. Bu ülkedeki gençlere en büyük vaat ettiğimiz, geleceklerini yaşayabilecekleri güzel bir ortam ve ikincisi özgürlük ortamı. Kendi düşünce ve hayat tarzlarını rahatça yaşayabilecekleri bir ortam. Bunun dışında da bambaşka bir gelecek hayali” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.