Dolar 34,1115
%0.28
Euro 38,1138
%0.15
Altın 2.862,370
%1.17
Bist-100 9.966,00
%-0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Öztunç: İl ve ilçe başkanlarımızda ciddi bir heyecan var

CHP'li Öztunç: İl ve ilçe başkanlarımızda ciddi bir heyecan var

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP’nin Antalya’daki ‘İktidara Hazırız-Büyük Örgüt Buluşması’nı, “Örgütümüzün heyecanlı olduğunu gördük. İl ve ilçe başkanlarımızda ciddi bir heyecan var. Gözlerinden okunuyor. Nebati’nin gözlerinin ışıldaması gibi değil ama bizimki gözlerden okunuyor. İktidar hazırlığı ve iktidara gelişimizi müjdeliyor” diye değerlendirdi.

  • Ege Postası
  • 25.03.2022 - 23:55

CHP’nin ‘İktidara Hazırız-Büyük Örgüt Buluşması’ bugün Antalya’da yapıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki buluşmaya CHP genel başkan yardımcıları, parti meclis üyeleri, yüksek disiplin kurulu üyeleri, 81 il ve 973 ilçe başkanı, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları katıldı.

Buluşmaya ilişkin ANKA Haber Ajansı’na konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, buluşmayı “CHP’nin iktidara hazır olduğunun göstergesi” diye değerlendirdi. Öztunç, “Örgütümüzün heyecanlı olduğunu gördük. İl ve ilçe başkanlarımızda ciddi bir heyecan var. Gözlerinden okunuyor. Nebati’nin (Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’yi kastediyor) gözlerinin ışıldaması gibi değil ama bizimki gözlerden okunuyor. İktidar hazırlığı ve iktidara gelişimizi müjdeliyor” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.