Dolar 34,1097
%0.28
Euro 38,0997
%0.11
Altın 2.864,820
%1.26
Bist-100 9.928,00
%-0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Oğuz Kaan Salıcı: CHP örgütü hep beraber iktidar yürüyüşüne hazırdır

Oğuz Kaan Salıcı: CHP örgütü hep beraber iktidar yürüyüşüne hazırdır

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, ‘İktidara Hazırız-Büyük Örgüt Buluşması’nda; “Genel Başkanımızın çizdiği rotada, ortaya koyacağı hedef çerçevesi içinde bundan sonra hep beraber yürüyeceğimizi bugün buradan tüm Türkiye’ye ilan edeceğiz. CHP örgütü hep beraber iktidar yürüyüşüne hazırdır” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 25.03.2022 - 16:47

CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Antalya’da düzenlenen 'İktidara Hazırız-Büyük Örgüt Buluşması'nda konuştu. Salıcı, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Antalya, Mersin, Adana, Ankara, İstanbul gibi şehirlerin rastlantı sonucu kazanılmadığını belirterek, “Genel Başkanımızın çizdiği rotada, ortaya koyacağı hedef çerçevesi içinde bundan sonra hep beraber yürüyeceğimizi bugün buradan tüm Türkiye’ye ilan edeceğiz. Sayın Genel Başkanım saygılar sunuyorum, CHP örgütü hep beraber iktidar yürüyüşüne hazırdır” dedi.

“CHP ÖRGÜTÜ HEP BERABER İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNE HAZIRDIR”

Salıcı şöyle konuştu:

"Sayın Genel Başkanım, değerli yol arkadaşlarım bugün burada güzel ve görkemli bir toplantı gerçekleştiriyoruz. Türkiye’nin dört bir yanından gelen ilçe başkanlarımız var onları selamlıyorum, hoş geldiniz diyorum. İl başkanlarımız var, il kadın kolu ve il gençlik kolu başkanlarımız var, milletvekillerimiz var, parti meclis üyelerimiz var, yüksek disiplin kurulu üyelerimiz var. Partimizin Türkiye’nin her bir noktasında görüşlerini ifade eden, savunan, mücadelesini veren değerli arkadaşlarımızdan sayın Genel Başkanımıza kadar çok geniş bir kitleyle, aile ile bugün bir aradayız. Bize bugün bu toplantıyı yapabilme, bu organizasyonu yapabilme katkısı, emeği verdiği için Antalya İl Başkanımıza ve sayın belediye başkanımız Muhittin Böcek’e çok teşekkür ediyorum. Bu toplantı daha önce bu kadar geniş bir çapta yapılmadı çünkü belki de daha önce kendimizi bu kadar iktidara yakın hissetmedik. Şu anda CHP örgütü her bir neferiyle, her bir üyesiyle iktidara hazır olduğunu hissediyor ve bugün de burada sizler sayesinde bu iktidarı soluyoruz hep beraber.

31 Mart’ta önemli bir başarı kazandık, Antalya örgütünün kazanmış olduğu başarının bir rastlantı olmadığını bugün Antalya örgütü bize gösterdi. Adana’nın, Mersin’in, Ankara’nın, İstanbul’un rastlantı olmadığını örgütlerimiz bize gösteriyor. Biz CHP örgütlerinden önümüzdeki dönemin iktidarını kurmaya da hazır olduğunu görüyoruz, biliyoruz onu da rastlantıya bırakmayacak şekilde bugün bu toplantıyı sonuçlandıracağız. Sayın Genel Başkanımızın çizdiği rotada, ortaya koyacağı hedef çerçevesi içinde bundan sonra hep beraber yürüyeceğimizi bugün buradan tüm Türkiye’ye ilan edeceğiz. Sayın Genel Başkanım saygılar sunuyorum, CHP örgütü hep beraber iktidar yürüyüşüne hazırdır efendim."   

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.