Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Gençlik Kolları'nda görev değişimi

CHP Gençlik Kolları'nda görev değişimi

CHP Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız ile yönetim kurulu üyeleri, devir teslim töreni ile yeni görevine başladı. Kurultay sonucuyla görevini Yıldız'a bırakan Emre Doğan, kurultaydan olumsuz bir tablo bekleyenleri utandırarak...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 17:03
CHP Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız ile yönetim kurulu üyeleri, devir teslim töreni ile yeni görevine başladı.

Kurultay sonucuyla görevini Yıldız'a bırakan Emre Doğan, kurultaydan olumsuz bir tablo bekleyenleri utandırarak CHP'ye Gençlik Kollarına yakışan bir kurultay yaptıklarını söyledi. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu dile getiren Doğan, "Bundan böyle ben ve arkadaşlarım CHP Gençlik Kolları Başkanı ve yönetiminin emrinde partimizin başarısı için çalışacağız. Önemli olan Gençlik Kolları makamıdır. Kişiler gelir gider, Gençlik Kollarının başarısı kalıcı olacaktır. İrfan Arkadaşıma zorlu görevinde başarılar diliyor, bütün yönetici arkadaşlarımı yeni seçildikleri görev nedeniyle kutluyorum." dedi.

Doğan'a teşekkür eden İrfan İnanç Yıldız ise kendilerine yüklenen sorumluluğun bilincinde olduklarını ifade etti. Bundan önce olduğu gibi bundan böyle de CHP Gençlik Kollarına yakışan işler yapmaya devam edeceklerini anlatan Yıldız, şöyle devam etti: "Bizden önce bu görevi yapan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. bıraktıkları bayrağı daha da yükseğe çıkarmak gayretinde olacağız. Yeni seçilen bu yönetim ve ben, örgütümüzü daha da güçlendirecek adımlar atacak ve bundan sonraki ilk hedefimiz olan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu başbakan yapmak için çalışacağız."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.