Dolar 34,1697
%0.02
Euro 38,2028
%0.1
Altın 2.923,720
%0.12
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Güzelbahçe’de İlçe Danışma kurulu

CHP Güzelbahçe’de İlçe Danışma kurulu

CHP Güzelbahçe İlçe örgütü Danışma Kurulu yapıldı. Yüksel, 1 Kasım seçimlerinde AKP’yi iktidara MHP-HDP-PKK ve İŞİD koalisyonunun getirdiğini savundu. Güzelbahçe Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Danışma Kurulu’na CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Şehrazat Mercan, CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel, eski il başkanı Ekrem Bulgun, il yöneticileri Ednan Arslan, Hüseyin Çimenli, Fulya Türkelli, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, İlçe Başkanı Kazım Çam, belediye meclis üyeleri, eski ilçe başkanları, eski meclis üyeleri ve partililer katıldı.

  • Ege Postası
  • 25.03.2016 - 11:32
CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel, iş başında bulunan zihniyetin, kendi iktidarları için ülkeyi felakete sürüklediğini savunarak, “Ülkenin bir yanı kan gölüne dönmüş durumda. Büyük kentlerde katliamlar yapılıyor. İş başında bulunanlardan bir Allahın kulu da sorumluluk benim diyerek istifa etmiyor. 12 Eylül zamanından daha beter bir faşizm uygulamaları ülkeyi kasıp kavuruyor. Halk muktedir bir zatın adeta tutsağı yapılmaya çalışılıyor” dedi. 1 Kasım’da iktidarı MHP-HDP-PKK ve İŞİD koalisyonunun AKP’ye hediye ettiğini savunan Yüksel, “Yapılacak ilk seçimlerde CHP’nin oylarını İzmir’de yüzde 60’ların üzerine çıkarmak, ülke genelinde de İzmir’deki gibi örgütlenip ve çalışırsak iktidar oluruz” diye konuştu.
 


“KURTULUŞ CHP İKTİDARINDA”
CHP İlçe Başkanı Kazım Çam da ülkenin her geçen gün kötüye gittiğini savunarak, “Dindar gençlik yaratacağız diyorlar, ama halkın emanet ettiği çocuklara tecavüz edip, sonra da bir kereden bir şey olmaz diyorlar” diye konuştu. Yoksul halk çocuklarının her gün şehit cenazelerinin geldiğini, Ege’nin mavi sularının mültecilerin ölüm denizi olduğunu belirten Çam, “Biz CHP olarak bu gidişe dur diyoruz ve kurtuluşun CHP iktidarında olacağını haykırıyoruz” dedi.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de ilçe danışma kurulunda yaptığı konuşmada belediye başkanı olarak partililerimin yüzünü kara çıkarmamaya, Güzelbahçelilere hizmet etmeye çalıştığını belirterek, “Genel iktidar için, yerel iktidarda halka en güzel hizmetleri vermeye çalışıyoruz” dedi.

CHP İlçe Danışma Kurulu’nda yaklaşık 20 partili söz aldı ve görüşlerini dile getirdi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.