Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İl Başkanı Güven Ankara'ya gidiyor

CHP İl Başkanı Güven Ankara'ya gidiyor

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, yarın(Çarşamba) Ankara'da olacak. Güven, haftasonu İzmir'e gelecek olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile partinin MYK toplantısı sonrası görüşecek. Buluşma bilgilendirme ve davet özelliği taşıyacak. Genel Merkez'de iki amaçlı buluşma

  • Ege Postası
  • 04.10.2016 - 12:57

EGE POSTASI – CHP İzmir'de gözler Cumartesi gününe çevrildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'e gelecek ve ağırlıklı olarak 2. Bölge'de ( Balçova, Bornova, Karşıyaka, Çiğli ve Bergama) belediyelerin açılış ve temel atma törenlerinde kurdele kesecek.

İl Başkanı Asuman Ali Güven, hem yoğun programın detaylarını görüşmek hem de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ay sonu yeniden İzmir'e davet etmek adına yarın (Çarşamba) Ankara'ya gidecek.

Güven, partinin MYK toplantısı sonrası Kılıçdaroğlu'yla bir araya gelecek. Güven, programın detayları hakkında Lider'e bilgi verecek. Güven'in gidiş amaçlarından bir tanesi de Kılıçdaroğlu'nu ay sonunda yeniden İzmir'e davet etmek.

Belediye başkanları, Kılıçdaroğlu'nu ilçelerinde ağırlayarak gövde gösterisi yapmak adına il başkanlığına müracaaatta bulunmuştu. İl başkanlığı, cumartesi günkü programda mesaiyi 2. Bölge ağırlıklı tutarken, il başkanı Güven, ay sonunda belediyelerin açılışlarının olduğu 1. Bölge'ye özel bir program için  başkanların yoğun talebini Kılıçdaroğlu'na davet niteliğinde iletecek.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.