Dolar 34,2135
%0.09
Euro 37,8617
%-0.61
Altın 2.934,930
%1.35
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir İl Yönetimi, Karabağlar ve Çiğli için komisyon kurdu!

CHP İzmir İl Yönetimi, Karabağlar ve Çiğli için komisyon kurdu!

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, Karabağlar ve Çiğli'den gelen disiplin dosyaları ile ilgili iki farklı komisyon kurulmasını kararlaştırdı. CHP İzmir İl Yönetimi, Karabağlar ve Çiğli için

  • Ege Postası
  • 17.02.2016 - 20:58
EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının sonunda Karabağlar ve Çiğli ile ilgili disiplin talepleri gündeme geldi. Çiğli'de 4 meclis üyesi ve Karabağlar'da İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız'la ilgili gelen disiplin taleplerini incelemek adına iki  komisyon kurulması kararlaştırıldı. Komisyonlar tarafları dinleyecek, taleplerin içeriğine bakacak ve görüş oluşturacak. İl yönetim kurulu komisyonların raporu doğrultusunda disiplin kuruluna sevk edilip edilmeyecekleriyle ilgili karar alacak.

Çiğli'de ilçe yönetim kurulu, Belediye Başkanı Hasan Arslan'a muhalif tavırları nedeniyle meclis üyeleri Mustafa Avdan, Erkan Tuncer, Süleyman Karadağ ve Yusuf Çoban'ın disiplin kuruluna sevkini talep etmişti.

Karabağlar'da ise meclis üyesi Selvinaz Ömür, kendisine sözlü ve fiili saldırıda bulunduğu iddiasıyla ilçe başkanı Ali İhsan Yıldız'ın disiplin kuruluna sevkini talep etmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.