Dolar 34,1541
%0.05
Euro 38,2818
%0.1
Altın 2.934,480
%0.04
Bist-100 9.735,00
%-0.96

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir İnce için ateşledi

CHP İzmir İnce için ateşledi

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, belediye başkanları ile Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin seçim çalışmasına bağışta bulundu. Alsancak İş Bankası önünde buluşan il örgütü, İnce’ye bütçelerine göre bağışta bulundu. Karşıyaka, Konak ve Buca belediye başkanlarının da İnce’ye destek verdiği çalışmada, vatandaşlara da kampanyaya destek çağrısı yapıldı. Başkanlar kampanyaya ne kadar destek oldu'

  • Ege Postası
  • 25.05.2018 - 12:20

GÜLSEN CANDEMİR/ EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığının çağrısı ile Alsancak İş Bankası önünde bir araya gelen partililer, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin seçim çalışmalarına destek çağrısına katıldılar. Sıra alarak kuyruğa giren partililer, bütçelerine göre bağış yaparken Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın 13 bin, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın 10 bin, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın 10 bin, İl Başkanı Deniz Yücel’in ise 11 bin TL destek gönderdiği görüldü. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, kızına ve birlikte gelen arkadaşına da para vererek, kampanyaya bağışta bulunmalarını sağladı.

Vatandaşlara destek çağrısında bulundu

Bağışların yapılmasının ardından banka önünde basına açıklama yapan İl Başkanı Deniz Yücel şunları söyledi: “Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin seçim kampanyasına destek için toplandık. Ülkemizde, hukukun, demokrasin, adaletin hâkim kılınmasını isteyen ve herkesin cumhurbaşkanı olabilecek bir kişiyi desteklemek isteyen tüm vatandaşlarımızı seçim kampanyasına desteğe davet ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin her bir bireyi 25 Haziran’dan sonra, adaleti, demokrasiyi, hukuku hâkim kılacak ve herkesin cumhurbaşkanı olacak bir kişiyi seçmek istiyorlarsa Muharrem İnce’ye destek olmalıdır. Vatandaşlarımız kendi maaşlarından, mutfak masraflarından, bir takım harcamalarından özveride bulunarak bu destekleri veriyorlar. Bunun maddi yanından ziyade manevi anı daha da önemli, çünkü Muharrem İnce Türk halkından aldığı destekle yola çıkmıştır. Kamunun imkânları ile yola çıkmış değildir. Halkın verdiği güç ve destekle yola çıkmış bir kişi. Biz tüm vatandaşları İnce’ye desteğe çağırıyoruz.”

Partililer konuşmanın ardından, bankadan aldıkları bağış dekontlarıyla poz verdi.

‘Ateşleyin’ demişti

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde Amasya mitinginde "Bende para yok. Ben gariban bir cumhurbaşkanı adayıyım. Parayı nereden bulacağı? Sizden bulacağız. Ateşleyin bakalım. Fırına odun atın biraz. 5 lira, 10 lira, 20 lira yatır ama yatır" sözleriyle kampanyasına destek istemişti. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.